10 July 2011

Alahai anak

semalam terima panggilan dari anak murid semasa praktikum di perak dulu...

ain: teacher sihat?

nur: sihat alhamdulillah. study ok?

ain: ok je.. sunyi la teacher takde..

nur: aik.. dah 3 bulan teacher takde pun sunyi lagi? aritu kata teacher garang

ain: yela.. teacher garang lain skit dari cikgu lain..

nur: hahaha.. yolah tu.

ain: teacher tau tak... aiman cakap dia susah nak lepaskan teacher.

nur: hoh??!!!!

ain: betul teacher. dia kata dia cintakan teacher.

nur: plak dah!

ain: pelik la dia tu kan teacher. murid-murid dengan cikgu mana boleh cinta ni. saya bagitau teacher dah kawin. dia kata frust.

nur: hahaha! adoi la. lawak betul.

ain: tau pun. mana boleh kan teacher..????

nur: tak boleh.. teacher kan dah besar.

ain: ok la teacher.. mak panggil. lagi 2 hari ain call. selamat perkahwinan teacher! bye....




error:
selamat perkahwinan merujuk kepada SELAMAT BERKAHWIN...



tepanjat boboy!!

huhu..ada ke gitu gayanya si budak aiman ni.
baru darjah 4.
patutla sekarang dah jarang telefon.
frust rupanya...

lawak la pulak.....



4 kesan jari:

Jiejah Gorjes said...

hahahaha sama penah terkena bile budak hingusan skolah tak bis dah nk bercinta karat ngan wanita dewasa kihkihkih

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here dear..

btw jom komen link entry wani ni..

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

izzad b* said...

ahahahah, sweet2! :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha....frust budak tu...cian dia..

kalo dia besar nanti dia ada blog mesti dia akan kongsi cerita dia jatuh cinta kat cikgu keh3...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa