21 May 2011

SeMaKiN haMPir

ipoh..
bakal ku tinggalkan dalam masa beberapa hari lagi. satu kenangan suka dan duka di sini bersama teman-teman. banyak yang dipelajari di sini. ada dari dalam buku.. ada yang tidak terdapat pada mana-mana buku di dunia. kursus ini betul-betul menduga diri. walaupun singkat tapi padat!

profession ini..
saya makin mengenali kerjaya ini. saya memang cintakan kerjaya ini.. hanya itu yang saya dapat lakukan. saya gembira bila bersama kanak-kanak ribena. bersama mereka, seolah terapi buat diri. semuanya hilang memandang muka dan ketika melayan kerenah mereka.

setahun...
kehidupan agak berubah bila menyertai kursus ini. blog pun terabai. sepanjang tu juga la tak update perkembangan diri.

ya..
sebenarnya saya sedang menghitung hari untuk melangsungkan perkahwinan. selepas kejadian dulu, akhirnya saya menerima hakikat yang saya telah memberikan hati ini kepada seseorang.




kata seorang kawan, "hang survive lepas apa yang jadi dulu. dari segi life dan kerjaya. akhirnya hang dapat apa yang hang nak. tengok.. betul tak, apa yang aku kata dulu.. selepas hujan pastinya ada pelangi.."

alhamdulillah..
berkat doa semua dan kata-kata semangat. akhirnya saya mampu untuk harungi semua ni. akan datang... belum tahu kan? pastinya ujian dan dugaan makin mencabar. doakan kebahagiaan saya, kawan-kawan...


10 kesan jari:

ber_u_wang said...

Semoga semuanya. Selamat

mamai said...

akhirnya cikgu nur declare juga yer....tahniah cikgu, bro insayaallah sampai nanti

betty said...

nur sayang
moga bahagia ye...tidak dapat hadir..tapi doa tetap sentiasa ade untuk nur dan bakal suami. jadi isteri yg solehah ye..happy for u nur

tice su said...

Alhamdulillah....

Semoga perjalanan majlis Nur nanti berjalan dgn lancar...hasrat nak juga pegi tp kedah, jauhnya..huhu...

Apa2 pun kak su doakan kebahagiaan Nur & bakal Suami Nur berkekalan hingga akhir hayat...amin...

Hans said...

wah
mesti berdebar2 kan?
hehehehe
selamat bakal pengantin baru
:)

Meatball IKEA Halal

hani@debumelukut said...

Alhamdullilah..begitulah hidup ini, akak yg lebih lama bernafas di bumi Allah ini, laaaagilah byk soal hati yg dah di harungi.Harap sentiasa tabah dan redha..

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Tahniah buat saudari nur.
Semoga kekal, selamat, sejahtera, ceria.

TQ

miss lolly a.k.a luvfareda said...

:))) selamat segalanya. amin :)

k a k L a m p said...

alhamdullillah dapat ape yang hangnak.. ceq plak masih tertnya2 future ni cm na la..?

Hans said...

sapa lagi blogger yang pergi kenduri yer cikgu?

Review Filem Karak Disini

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa