31 January 2010

What's wrong with you, teacher???


masuk kelas 5B..
jalan sampai blkg kelas..budak2 berdiri tegak memerhati. lantas terkeluar ayat "i'm not satisfied with your class today." mereka berpandangan dan terus meluru mengutip sampah...



masuk kelas 5C..
perhatikan hasil keje seorang kanak2 ribena.. "i'm not satisfied with your work today?"... sepantas kilat dia memadam tulisan yg mcm cakar ayam tu.



sedangkan hati berkata "i'm not satisfied with myself today..." sepanjang setahun memilih profession sbg kerjaya... ini la pertama kalinya merasa sgt tidak bersemangat.






nota pendek si merah jambu:
rasa mcm nak tukar layout blog..
ok tak?


13 kesan jari:

Ah Fatt said...

pasal ni teacher? tp biasalah sekali sekala x semangat

tukar ler :)

Ah Fatt said...

pasal ni teacher? tp biasalah sekali sekala x semangat

tukar ler :)

Ah Fatt said...

pasal ni teacher? ada problem ker? kalau x ada biasa ler sekali sekala x semangat kan

tukar ler layout... tp mesti pink gak kan
haha

Nida said...

Salam Nur...

Sabarrr dik... optimiskan diri.. Insya Allah dari tak suka menjadi suka...

♀.รﻨν.♂ said...

akak ok tak neh?

rileks eh..

Faarihin said...

singgah sini jenguk cikgu nur.. moga tabah hadapi tanggungjawab yang paling mulia di sisi-Nya.. (^__^)

hans said...

hahahahha
cool sis
relax
asal tak satisfy plak hari ni?


maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

mamai said...

rasanya nur kena ada seseorang untuk meniupkan semanggat

Sirah@Cyrah said...

the next day u'll be ok... d, there will always be one bad day in ur life...

white rose said...

it's ok teacher...
normal...
ape jua kerjaya akan dirasai bgini...
slow2 ok...

sila amik award...
just 4 u

blueCITY said...

mornin teacher,

cikgu juga manusia biasa
ada hari jatuh bangun
layankan dulu ..
jangan terlalu lara
bangun kembali
cikgu kena kuat sikit jer
sebab ada anak2 murid mengharap

semoga cikgu selamat sejahtera
heeeeeee

triple x malaya said...

salam utk cikgu baik..hehe

kawie2020 said...

meh kawie tiupkan supaya semangat tuh datang balik ek...

fuh..fuh..fuhyoohhh!!!!!

hehhehehehehehe... peace...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa