01 December 2009

SUDAH LAMA DISIMPAN

kembali di bulan baru penghujung tahun..
dah 1 december..
oh..cepatnya masa berlalu...
dah nak dekat setahun jadi cikgu ribena...
hehehe...

back to the title above..
dah lama di simpan..
rasanya dah 3 bulan nur tak buat award utk tukang kata di wilayah merah jambu ni
dgn kesempatan yg ada di musim cuti sekolah
maka, arini nur akan berikan kepada mereka yg tak lupa tinggalkan jejak di sini
walaupun adakalanya wilayah merah jambu ini banjir dan tanahnya berlopak air
terima kasih daun keladi nur ucapkan kepada semua



mereka terdiri daripada

Smiley
Tukang Kata di bulan September

1. anaklaut
2. mamai
3. cik tedi
4. ber_uwang
5. imanshah
6. miss siv
7. imHeppie
8. maiyah
9. iedaluvsham
10. insan pendidik
11. cik skaf
12. eyna
13. pinky lucia
14. dalialiyana
15. monkey d luffy
16. ai@reel
17. saliza
18. ummumishkah
19. chekgu banihassim



Smiley
Tukang Kata di bulan Oktober

1. ber_uwang
2. kawie2020
3. mamai
4. anaklaut
5. cik tedi
6. ustazah dyLLa
7. nakamura kazuki
8. miss siv
9. hisham
10. alimaz-kembara terasing
11. maiyah
12. imanshah
13. nida
14. zara
15. selipar besi
16. insan pendidik
17. rama2hatiku
18. daliaLiyana
19. joegrimjow



Smiley
Tukang Kata di bulan November

1. maiyah
2. ber_uwang
3. anaklaut
4. mamai
5. cik tedi
6. hisham
7. insan pendidik
8. kawie2020
9. nida
10. patong kertas
11. hisham sheikh
12. nakamura kazuki
13. lord zara
14. saliza
15. tinta kasturi
16. pinky lucia
17. iqbalsyarie
18. bluecity


dgn hati tulus ikhlas
terimalah...


mari kita nyanyi2 di wilayah merah jambu



36 kesan jari:

mamai said...

kenapa nama bro tu asyik menurun ajer nie tak adil hehehehe

NuR said...

[.: mamai :.]

hikhik..
bergantung kpd jejak yg ditinggalkan ye bro..


Hisham said...

nur ni dgki r tu..asl name sy asik kt tgh jer...hehe..

Hisham said...

ckgu..ni nk tmbah lg ni...ha!!..jgn dgki..sy xde keje ni..

NuR said...

[.: hisham :.]

haha..
leh pulak cenggitu..
cuba kali ni dok atas lak..
boleh?

tapi kan..
kalo lagu siap..leh kot dok atas..haha

NuR said...

[.: hisham :.]

haha..
silakan..
tak marah pun..

haa..
takde keje ek..
meh nak bagi keje..

GhOsToNe said...

baguih cz mnghargai peminat!!!

huhh...

NuR said...

[.: ghostone :.]

bkn peminat ghostone
sumer ni kawan2...

ber_uwang said...

gosok mata tengok sekali lagi betul ke ni?

ber_uwang said...

eh pak cik menang? macam tak caya aje

LORD ZARA 札拉 said...

salam sayang~
terima kasih ya?
hugs~

sI tEDI said...

maceh Nur. ALhamdulillah.. setiap bulan aku ada.. ha ha ha.. :P

maiyah said...

macih.. macih.. thnkz to my family, my friends dan krew2.. erk!!.. terbabas plak :)

Shaz Naz said...

waha..nur memang baik mengahargai mereka2 yang support..thumbs up

iqbalsyarie said...

tukang kata ke tukang bebel?hahaha

kawie2020 said...

hehehehehe..terima kasih kembali...:)

miSs s!v said...

bulan november tak de name org?
huhu
kene perbaiki nih!
;p
macih akak~

Nakamura Kazuki said...

hahaha..terima kasih nur atas award tu..kata nak datang kulim nape tak singgah je....kalau tak bleh layan nasi daging..hahaha...

insan pendidik said...

salam NuR,

wah IP pun masuk ranking gak.Tiga2 bulan lak tu. Mekaceh la utk award tu hehe.

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam nur...thanx...
4 d award

NuR said...

[.: maiyah :.]

haha..
akak ni.
buat nur terguling-guling gelak..


NuR said...

[.: si tedi :.]

haa..itu yg bagus.
pencalonan setiap bulan..
hehe.. teruskan ye cik tedi

NuR said...

[.: ber_uwang :.]

haha
betul la tu bro
wah..dah menang siap tukar nama pakcik lak..
apsal tak tukar nama dato B lak bro??
lagi besh...

NuR said...

[.: lord zara :.]

salam kasih..
hehe..
sesama...
hugs tu same tak mcm huggies?
hikhik...

NuR said...

[.: shaz naz :.]

sekadar meraikan bagi mereka yg memeriahkan blog ini..
kamu pun boleh utk bulan ini...
teruskan menyinggah ye..

NuR said...

[.: iqbalsyarie :.]

tukang bebel pun boleh je..
kita belasah sumer..
hehe

NuR said...

[.: kawie2020 :.]

kasih diterima..
haha..
terbalikkan je perkataan tu..

NuR said...

[.: miss siv :.]

haa...
teruskan mencuba ye siv
gagal sekali bkn bermakna gagal selamanya..
haha...poyo tul ayatku..

NuR said...

[.: nakamura kazuki :.]

haa.. gi mana sih mau pegi..
lokasinya enggak tahu..
huhu..

hoh..ada lagi tak nasi daging tu?


NuR said...

[.: insan pendidik :.]

salam IP
haa..pencalonan terbaik tu..
hehe..
cecame...

NuR said...

[.: alimaz-kembara terasing :.]

salam...
sesama..
terima kasih selalu singgah sini..
=)

f.a.r.a.e said...

uyooo...duit raya takdak ka?haha

joegrimjow said...

wlpon no 19
ku akan berusaha
hehe
thx ya

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam perkenalan dari saya…….jemput la komen di blog saya.....meh kite jadi kawan....tq

kuina said...

ada ker tak ada dlm senarai sy tetap nak berkata-kata di sini...

ha.. nak kata apa?

kita cerita dikedai kopi lah no...

ustazah dyLLa said...

salam nur...ahai...TQ nur...dyla dh jrg pun dtg sni kan...insya'Allah, nti dtg slalu ok...beh aaa lagu nih...TQ...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa