08 December 2009

LINTAS LANGSUNG

bersiaran lintas langsung dari kl..

apa khabar kawan2?

maaf, dah baper hari tak buka blog. entry semlm tu autopublished sebenarnya. hikhik! mlm ni baru berkesempatan utk buka dan belek.

apapun sgt gembira dpt berjumpa keluarga di sini terutamanya anak2 buah yg cumel2 belaka. dpt jumpa kwn2 masa di universiti dulu, khid and vic, singgah tmpt keje lama which is memory lane dan jumpa kak ila. supervisor kat situ, byk sabar dia dulu keje dgn staff yg lmbt pickup nih. oh sgtla tak kreatif when dealing with the ribbons sumer nih.. terasa kurang skit skill keperempuanan saya. erkk...! ada ke ayat tu dlm bm?? aaa.. ada cikgu bm kat sini..? if ada, nur nak lari dulu....hehehe!

ada 3 org lagi tak dpt juga iaitu anne, kin and hajat. hopefully dpt jumpa hajat sok. anne hopefully can meet u soon.. coz have something for u..

berpeluang jumpa geng bloggers, bro mamai yg selamba dan bro ber_uwang yg cool. haha.. siap ada gelaran buat bro berdua. so hopefully dpt jumpa lagi dgn lumut, miss siv and the rest yg ada esok. insyaAllah, moga Allah permudahkan urusan kita hendaknya. masa singkat dan perlu pulang khamis ini ke utara.. moga masih ada tiket buat nur..


nota pendek si merah jambu:
sape lagi join esok ni?
siv... kamu gelakkan akak ye tadi dlm phone..
siap sok ekk.. hehe!

12 kesan jari:

GhOsToNe said...

huhuh..

moga dapat jmpe sume kawn2!

bagus lew dapat lepak2 ngn bloggers laen!

NuR said...

[.: ghostone :.]

meh la join dik..
dpt la jumpa..

bEEdLE d' bARd said...

kak, letak la gmbr anak2 buah tu..

maiyah said...

haa.. krim salam pd dorang ye kalo jmpe :D

mamai said...

wah siapa bagi gelaran lagi yer...jumpa esok

Hisham said...

salam ckgu...rndu r...hehehe
esk kn p jmpe dorang???

sI tEDI said...

selamat bertemu rakan2 nur.. :)

anaklaut said...

salam..

:)

miSs s!v said...

tiket kompem ade.
akak belanje org tau esok!
ekekeke

Nida said...

Wah mesti happening bila dapat jumpa rakan2 bloggers yg lainkan.. selama ini just through alam maya jer

Nakamura Kazuki said...

halamak..jiran sebelah sekolah..ambe tadi pagi baru je gi KL....terlepas peluangla.sebab sekarang dah balik cameron sebab esok meeting..huhuhu

ustazah dyLLa said...

SALAM NUR...sonok ye jumpa geng2 blogger nih...dhsyat aa...jeles dyla...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa