09 December 2009

BYE BYE KL and SA...

siaran langsung dari pj...

ok..

arini ada 2 benda yg berlaku..

first...
sesat mencari hentian duta. nak cari tiket punya pasal kan.. sampai sesat! oh..agaknya perkataan sesat tu mcm sinonim je dgn nur sejak akhir ni.. sgtla kelakar bila dikenangkan. dah lalu jalan tu lebih kurang 3 kali tapi sblm sampai simpang yg betulnya, nur belok ke jalan lain. sgt la bijak kan? hingga tersesat sampai ke penchala link terus kuar ke desa sri hartamas. seatbelt memang tak pakai dah masa tu. cuak sorang2 dlm keta. di hon oleh kereta belakang. sabar je la saya yg dlm kereta ni.. ops.. abg2 nur tak tau ni. kalo diaorg baca...kantoi! hikhik! memang budget akan lmbt ke persidangan agung tu.. siap call bro mamai, selaku ketua kelas atau YDP 1 (ni siv kata ye bro.. bkn nur) .. kot la cikgu ribena lmbt so boleh la ketua kelas control kan? hahaha.. tapi alhamdulillah dpt juga beli tiket.. org tua2 kata... usaha itu escalator kejayaan. jadi dah berjaya apply pepatah tu. keputusannya, akan bertolak pulang dgn driver yg dibayar jam 10 pagi esok. doakan nur selamat sampai ye?

dua..
ni yg best. sebab dapat berkumpul dgn geng bloggers yg selama ni nmpk hasil tulisan saje. kalo nak tgk senarai kehadiran boleh dilihat di sini. sgt la meriah dgn kehadiran mereka. ok, nur dpt juga kenal bloggers baru yg selama ni tak penah lagi nur tinggalkan jejak di blog diaorg.. antaranya.. seroja jingga, azza, jen, razman, si cumey, mint dan notso violet. the rest yg tak sebut nama kat sini maknanya nur dah tinggalkan kesan tapak kaki kat blog korang.. jgn ada yg majuk lak ye.. sorry guys sebab tadi mcm diam skit kan.. mcm citer dgn azza, sebab selama ni jari ni memang petah menaip tapi bila bab cakap.. alamak..! hehe... ok, thanks to lumut for keychain kiwi tu. actually nak jumpa je sebenarnya. tu yg smpai tangguh nak balik arini. pekerjaan sape tah ni.. berjaya gak menghasut.. huhu.. hopefully di masa akan datang, dapat jumpa lagi, insyaAllah...

ok..
nak rehat dah..
sok dah nak balik..
barang pun tak pack lagi..
agagagagaa....


nota pendek si merah jambu:
ta ta sumer....


33 kesan jari:

seroja jingga said...

g lah rest
dah nak pengsab dah tu
keep in touch ok

imHepPie said...

waa beshnya dpt jumpa ramai bloggers jeles2 nk gi gak huuu...

maiyah said...

seronok le korang ye :D

miSs s!v said...

ekekeke.
akak mmg cikgu ribena!
;p

thanx!
sgt2 best td!

joegrimjow said...

slamat pagi!!

-xtau nak komen ape-

mamai said...

hahahaha besok tak ada tusyen yea....YDP bagi cuti, next time datang lagi...

mamai said...

hahahaha besok tak ada tusyen yea....YDP bagi cuti, next time datang lagi...

suzy said...

akakaaaaakkk...
hehehe
hye

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

mcm kenal..huhu

Jard The Great said...

hohoh.. entri neh pon takde gmbr.. kuciwaaa!! =)

{lumut} said...

salam..
nak balik da ek..
thanks taw dtg smalam...
suke2!!
and rse sedih olak lepas ni dah jauh gle....

pape pon keep in touch,,tc sis!!!

Razman said...

hoho..salam kenal..smlm segan nk bramah mesra..golongan sakai mcm aku segan ngan cikgu2 ni..haha

piNky LuCiA said...

hahaha.. macam mana ley sesat tu.. adehlaa..

nak jumpa jugak laa.. macam best je.. huhu

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

tak sempat pun nk borak2 dgn semua.huu

tapi kan akak memang ada rupa cikgu.hee tapi rupa cikgu yg baik bukan cikgu garang. mesti ramai murid syg.

nursarah87 said...

wah, mmg cemburu bila dgr bloggers berjumpa..

suzy said...

akaaaaaaaaaaaaaaaakkk
hehe

Shaz Naz said...

i pun slalu tersesat kat KL..haha

NuR said...

[.: seroja jingga :.]

hehe..
ok sis..
keep in touch.
dtg sini roger k..

NuR said...

[.: imheppie :.]

hehe.
dont worry diaorg nak gath lagi tu
if dok area sana senang la jumpa
ni jauh di sini..
huhu.

NuR said...

[.: maiyah :.]

hehe
seronok abis..

NuR said...

[.: miss siv :.]

haha..
sbb kecik ek?
ke sbb suara ku..
yg agak kebudakan..
huhhu..
apepun mmg besh!
sib baik ada gamba dgn siv
;)

NuR said...

[.: joegrimjow :.]

uiks
nape..
haa..psl gath ke?
tunggu kamu blk sini..
ada rezeki kita jumpaaa

NuR said...

[.: mamai :.]

haha... YDP tak bagi notis
ada je tadi

NuR said...

[.: suzy :.]

haluuu si gojes
hehe..
haiiii

NuR said...

[.: syed mohamed bin syed hassan(jen) :.]

panjang benar nick kamu ni jen
eh.. ada ym?
leh track back kot la terjumpa kat mana2 sblm ni..
familiar je..

NuR said...

[.: jard the great :.]

hehe..
jgn kuciwa jard
nanti ada..
kena dpt permission dulu

NuR said...

[.: {lumut} :.]

hoho..
lumut..
pasni blk 2012?
haa..kena sedia hadiah byk2..
kot kami2 kat sini kawin..
hikhik!

keep in touch ok..
eh..need ur email add or ym..

NuR said...

[.: razman :.]

salam kenal jugee..
haha.
takpe..pasni tak segan dah..

NuR said...

[.: pinky lucia :.]

rasanya mcm nak suruh balik ke pangkal jalan kot..
hehehe...

NuR said...

[.: notso violet : seindah bunga seri pagi :.]

tu la..
nape rai blk awal?
tak sempat nak dgr suara..
jeling2 manja je..
hehe

mcm mana rupa cikgu tu rai?
tapi bebudak kata garang..

NuR said...

[.: nursarah87 :.]

sila cemburu lagi.
hehe..
diaorg nak gath lagi kot sabtu ni
join la diaorg sarah..

NuR said...

[.: suzy :.]

azzaaaaaaa
hehee

ni nak panggil ape sebenarnya..
suzy ke azza?

NuR said...

[.: shaz naz :.]

takpe..
kalo sesat tu kita leh explore jalan
lama2 nanti kita tau jalan area sana

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa