03 October 2009

TAKDE TAJUK

kepala sakit berdenyut-denyut
Smileys
tapi tak mematahkan semangat utk buka blog
hukhuk...
buku dah ditanda separuh
azam nur hari khamis aritu nak abiskan menanda semua
tapi disebabkan bekerja juga jumaat dan sabtu
hanya dpt disiapkan separuh
hukhuk...

oh.. esok ada jamuan raya di bilik guru perempuan
request dari senior dan cikgu2 yg dah kawin
si anak2 dara kena memasak
harap2 menjadi masakan yg akan dimasak pagi esok
menunya bihun singapore ala2 nur
hehe...nak juga letak nama
biar bercahaya org yg makan nanti
tah ape2 nur ni kan?

Smileys

11 kesan jari:

imHepPie said...

sis...tinggalkan sket utk mimie eh..

ber_uwang said...

dah makan ubat belom tu...

sI tEDI said...

semoga nur kembali sihat...


goreng mohun sedap2 okey..

insan pendidik said...

Salam NuR,

teringat pulak satu cerita tu ada babak, sakit kepala...tampal koyok. Tak cukup tidur kot. Moga cepat sembuh.

mamai said...

nanti antar mee tu sikit kat bro yer

mamai said...

nanti antar mee tu sikit kat bro yer

anaklaut said...

salam....nur,

mcm mana hari ni? dah sihat ke belum...?

"Ya Allah..Ya Tuhanku..Kau sembuhkanlah demam sahabat saya ini. kembalilah keceriaan dan berikanlah beliau kesihatan yang baik..amin.."

anaklaut

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

salam..em sedap nyer insyaAllah..kalau masak disirami dengan keikhlasan insyaAllah mantap la mihun singapore kak nur..hehe..chaiyok!!

triple x malaya said...

sian x sihat rupe nye..jgan lupa makan ubat...kau pandai masak ke...?mesti gempak kan..

Nakamura Kazuki said...

jiran sebelah sekolah..bleh juga ambe rasa bihun tu..hahaha

maiyah said...

salam.. moga dah smbuh, sy pun bru smbuh :)

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa