25 September 2009

CELCOM NIII.....!

celcom oh celcom
mlm raya tetiba takde coverage
tak dpt nak ber'sms'an ucapan raya

celcom oh celcom
network problem ke?
staff cuti raya ek?

celcom oh celcom
kalo time emergency mcm mana?
mcm semalam..
drive jauh2... tetiba tersesat..
nak tepon kawan tak boleh...
saje je tau nak buat saya cuak sorang2 dlm keta
sib baik dpt juga explore jalan tu..
syukur alhamdulillah..

celcom oh celcom..
ke hulur ke hilir pegang hp
rasa mcm bawa hp tak bernyawa
sbb takde coverage..

huhu...
celcom oh celcom
selaku pengguna yg setia
saya rasa sangat keciwa


16 kesan jari:

anaklaut said...

salam...nur,


alahai...celcom..nape jadi mcm ni..
kesian pada nur...

moga tak berulang lagi..

imanshah said...

Betukarlah kepada MAXIS haha macam saya

NuR said...

.: anaklaut :.

salam al..

hukhuk..
ni yg nak mengadu nih..
cian saya..
=(

NuR said...

.: imanshah :.

huhu..cikgu
tak mooo.. saya tak belot lagi..
sayang number nii..

sI tEDI said...

nasib baik pakai maxis. ekekeke..
celcom kata tak dapat menampung permintaan pengguna yg tinggi.
kelakar alasan...

maiyah said...

nasib bek sy pakei 2 nombor.. abih dok dering lah plak tlepon nih huhu

AlBinO said...

sekarang celcom dah mulai ok...musim perayaan biasalah tu..

kuina said...

sempot sat... mabuk lemang raya kot...
mlm raya hari tu dah buat hal... sampai skrang tak settel lagi... hampeh gak...

kuIna LadyInRed said...

tp sy ada yg satu lagi... tp companya taja..segan lak nak guna utk urusan peribadi..

Cik Skaf said...

salam. kesian Nur.

tukar aje kepada yg lain, kan ada banyak pilihan... :D

raya keempat dan semalam, sorang kawan nak campakkan henfon dia masuk longkang sbb line celcom teruk sgt, langsung tak leh dapat.. hehe seb baik cikskaf tahan, tidak...sian henfon tak berdosa tu duk dlm longkang ... :P

NuR said...

.: si tedi :.

hehe..
haa..tu ke alasannya?
cet.. biru tu kan warna langit
langit kan luas..
mana leh kata tak dpt menampung permintaan pengguna..
huhuhu..sadisnya ayat tu..

NuR said...

.: maiyah :.

huuhu kak
rasanya nur pun kena pakai 2 juga kot..
emm.. kak.. akak org trg ek?

NuR said...

.: albino :.

yeke?
tadi masih tak ok..
hukhuk..
apelah nasibku si pengguna yg setia..
sob..sob..

NuR said...

.: kuina :.

haha..
akak nih
kelakar lak rasa..
mabuk lemang..
hikhik

NuR said...

.: ku Ina ladyinred :.

kuina dgn ku Ina ladyinred ni sama ke orgnya?

NuR said...

.: cik skaf :.

salam cik skaf

selamat hari rayaaa

hehe..
cik skaf, nur masih si pengguna yg setia.. hikhik! ayat tak bleh blah..sayang number ni.. mcm cantik je ada 013 kat depan..
hehe..
samalah dgn ayat kawan nur aritu.. nak campak je.. siap nak gi celcom centre.. sib baik dah tutup time tu..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa