06 September 2009

AWARD TUKANG KATA

slmt mlm..

mcm mana berbuka tadi?
arini dah 16 ramadhan kan?
cepat je nur rasa masa ni berlalu.
dlm sedar dan tak sedar je.

agak terlewat utk beri award kepada TUKANG KATA YG TOP MELETOP di blog nur pada bulan ogos yg lepas..
maaf.. baru skrg berkesempatan buat.

harap2 nama yg ditulis di bawah sudi menerimanya.
maaf sekali lagi, hanya award graphic. takde hadiah iringan...
truly sorry! doakan sy agar dimurahkan rezeki selalu..
  1. anaklaut
  2. bro mamai
  3. mama dak utih, cik tedi
  4. cikgu imanshah
  5. sis eyna
  6. bro grunge
  7. ber_uwang
  8. assiddiq
  9. cik skaf
  10. sis saliza
  11. kak idalara
  12. mummy vogue, iedaluvsham
  13. yoro okino
  14. miss siv
  15. aya harith yg cumel
  16. beedle d'bard yg cute
  17. chekgu banihassim
  18. monkey d luffy
  19. dalialiyana
  20. nurulhidayani
harap sudi menerima graphic award yg tak seberapa dan tak cantik ini..
tempek la di blog anda.
itu pun kalo sudi.. hehe..



kepada semua...
sekalung ucapan TERIMA KASIH diucapkan atas segala komen yg anda berikan.
diharapkan ukhuwah ini akan berterusan dan berpanjangan hendaknya biarpun hanya kenal di dunia maya ini...
oh ya, nur ada letak contact email/ym di atas kotak pesanan.
boleh hubungi nur di situ..
jika ada kelapangan masa, boleh kita berinteraksi.

saya sayang anda semua....



notakakidantangan:

huhu..tgk citer "aku juga wanita" kat tv3.
citer psl kecurangan seorg suami pd seorg isteri yg setia.
tetiba lak nur tutup tv.
emo pula... hukhuk!

20 kesan jari:

anaklaut said...

salam...


nur terima kasih seluas lautan kerana sudi bagi award comel tu pada anaklaut..:)

nur apa khabr ari ni?

imanshah said...

Hurm asyik bagi award je..saya malulah..sebab saya tak penah bagi award..huhu

NuR said...

.: anaklaut :.

salam al

ape khbr? nur alhamdulillah sihat..

sama2 al..
nur menyambutnya dgn seluas angkasa kerana sudi terima =)

terima kasih sudi singgah biarpun al sibuk dgn preparation for upsr..

NuR said...

.: imanshah :.

ish.. cikgu
jgn la ckp mcm tu
ni sbg tanda nur menghargai usaha cikgu dan kawan2 lain yg slalu singgah di blog nur..

sI tEDI said...

tq nur~

NuR said...

.: si tedi :.

sesama cik tedi
=)

mamai said...

wah dapat award lagi terima kasih kat cikgu nur nie yang buat bertambah rajin nak datang kelas

ai@reel said...

salam nuzul alquran....insyallah mungkin satu hari nanti saya layak menerima award dari kamu.uhuhu

NuR said...

.: mamai :.

hehe...
exam penggal ke2 dah tak lama lagi..
jgn ponteng2 yer

NuR said...

.: ai@reel :.

salam..
ai@reel
insyaAllah..mudah-mudahan dipanjangkan umur..
singgah selalu ye..
=)

cuti ke esok?

Cik Skaf said...

salam Nur

eh eh tiba2 ada nama cik skaf pulak, terima kasih banyak Nur...! Moga Nur dimurahkan rezeki dipermudahkan segala urusan dan moga ukhuwah kita berpanjangan.

ber_uwang said...

no 7 je..gerenti kena rotan balik ni..waaaaaaaaaaaaaaaaa

yoro okino said...

wahh tersenarai dlm pemegang award nie
masih2..heheh

nape emo sngat kak?heheh

Saliza said...

Nur,
Thank You Very Much

NuR said...

.: cik skaf :.

salam cik skaf..
amiiinn.. hehe
terima kasih atas doa cik skaf..

cayang cik skaf..
=)

NuR said...

.: ber_uwang :.

hikhik..
usaha lagi ye utk test akan dtg..
=)

NuR said...

.: yoro okino :.

agaknya terlebih menjiwai citer tu kot..
hikhik

NuR said...

.: saliza :.

sis..
you're welcome..
=)

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

salam..mekasih kak nur..hehe..penghargaan award tu..nati akan sy letak k kat blog sy..hehe..salam ramadhan..=)

Eyna's said...

Salam Nur....

Mekacih ye dik...
akk amik dah dan dah tempek pun kat umah...hehehhe

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa