21 August 2009

MARHABAN YA RAMADHAN

esok kita sumer akan mula berpuasa. bulan yg dinanti...
persoalan yg timbul di minda
"adakah ini ramadhan terakhir buatku?"

soalan yg tiada jawapan.
kerna takde sape pun yg tahu bilakah masanya.
ditambah dgn fenomena yg berlaku skrg,
kita kena bersedia dari apa pun kemungkinan...

di kesempatan ini,
nur ingin memohon maaf kepada sumer teman2 bloggers
samada yg selalu berinteraksi di sini mahupun silent reader...
ampun dan maaf andai adanya tersilap kata dan ketelanjuran menerusi naskhah yg terpamer di 'rumah' nur ini.

buat teman bloggers, followers dan silent reader
terimalah kad dari saya
sbg tanda persahabatan
tampal lah di 'rumah' anda

SELAMAT BERPUASA
jgn lupa niat puasa dan bgn sahur ye..!


notakakidantangan:
salah eja IKHLAS - typo error
harap anda dpt memahaminya..
=)

24 kesan jari:

Saliza said...

Nur,
Selamat berpuasa juga untuk Nur.
Akak ambil kad tu. Thanks ya..

NuR said...

.: Saliza :.

akak..
selamat berpuasa.
jgn lupa kunci jam tau!
=)

Eyna's said...

Bersama2lah kita bermaaf2an ye NuR....


Jgn lupe kjut akk bgn sahur esok ek...hehehhe

imanshah said...

InsyaAllah pintu syurga akan dibuka seluas-luasnya

Cik Skaf said...

Salam Nur. selamat Menjalani ibadah puasa. Moga kita dapat mengharunginya dan diberi kesempatan hingga ke penghujung Ramadhan... InsyaAllah.

<< s| tED| >> said...

salam ramadhan nur.. selamat berpuasa! :)

bEEdLE d' bARd said...

slmt bespose kak..
semoga ramadhan kali ini lebh bermakna dr ramadhan2 sblmnya.. =)

anaklaut said...

salam...ramadhan buat cikgu nur,



terima kasih atas kunjungan di anaklaut..

tertanya-tanya juga ya,..

GRuNGe said...

Nur, selamat berpuasa.

Saya pun ingin meminta maaf dekat Nur kalau ada salah dan silap.

Nur, maaf dah lama tak singgah dan komen disini.

NuR said...

.: eyna :.

samalah kita kak..
hehe..
nanti nur buat bunyi ting-tong kat blog akak ek?
nak buat kat hp takde no tepon..hehe!
sok sahur ape kak?

NuR said...

.: imanshah :.

insyaAllah..
moga kita berebut peluang itu..

slmt berpuasa cikgu!

NuR said...

.: cik skaf :.

salam cik skaf.
ape khabar?
amiin ya rabb..
insyaAllah.. mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan..

NuR said...

.: tedi :.

salam ramadhan cik tedi
selmt berpuasa..
jgn lupa amik kad tu ye..
dak utih pose tak sok cik tedi?

NuR said...

.: beedle d'bard :.

selmt berpuasa dik..
sahur ape esok?

NuR said...

.: anaklaut :.

salam..
selamat berpuasa cikgu..
sesama...

tertanye ape tu?

NuR said...

.: grunge :.

salam incik grunge..

slmt berpuasa..
menu ape sahur sok?

takpe..
nur fhm bro sibuk..
amik kad tu ye...
=)

Idalara said...

salam nur..
selamat bersahur dan berpuasa..mlngnya kak ida tk dpt smbut puasa lah..
muga ramadhan kali ini bukan yg terakhir buat kita.

Basuh Baju said...

slmt berpuasa

HEMY said...

selamat menyambut pose juge....

singgah di awal ramadhan =]

anaklaut said...

salam...

nur..terima kasih singgah memberi komen di anaklaut..

apa khabar hari ni?

NuR said...

.: idalara :.

salam kak ida..
huhu.. nape tak dpt sambut puasa??
harap2 nya mcm tu la kak.
byk lagi amalan yg tak lengkap...

slmt berpuasa kak ida...
=)

NuR said...

.: basuh baju :.

salam..
selamat berpuasa..
terima kasih singgah di sini
=)

NuR said...

.: hemy :.

hehe..
selamat berpuasa juga pada kamu..
terima kasih singgah di sini..

=)

NuR said...

.: anaklaut :.

salam anaklaut
terima kasih juga bagi comment kat sini..

alhamdulillah nur sihat adanya.
anaklaut ape khabar?
bgn sahur pagi tadi?

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa