20 August 2009

CIKGU RIBENA KEMBALI



setelah beberapa hari tak ngupdate blog, nur kembali bertemu kawan2 di sini... maaf, nur agak sibuk skit dgn keje di sekolah.. dlm tak update ni rasa rindu sgt kat blog. nur hanya sempat buat scheduled post je. tu pun nak kurangkan sawang yg bertapak di rumah nur ni. terima kasih kpd kawan2 yg sudi menjenguk rumah nur ni. ni yg saaayang kat kamu semua...

rasa gembira sgt arini. sbb dah mula CUTI... hehe.! so kpd teman2 cikgu yg lain, nur bercuti awal sehari dari anda di sana.. sila la jeles ye.. hikhik!



boleh pulak nur tanye mcm tu kan? tah ape2 nur ni.. ok, perjalanan keje arini berjalan seperti biasa.. alhamdulillah selesai sudah sumer ujian. antara kelas terakhir tadi ialah kelas 4 emas. ni la antara kelas yg agak lmbt skit dlm buat test. byk agenda tertangguh disebabkan cuti kuarantin H1N1 tempohari. dgn kerjasama ustaz N, nur pinjam satu masa kelas dia. so cuti ni nur kena marking paper ujian. berdebar juga nak tgk keputusan kanak2 ribena ni. bkn ape, takut nanti nur yg sakit hati tgk cara kerja diaorg.. huhu! minta2 la tak jadi mcm tu.

ok, nur ada soalan nak tanye ni...
penah tak dlm life kawan2... perkara yg berlaku pd diri kita terjadi pada seorang daripada kawan kita...benda yg hampir sama berlaku. cuma yg berbeza waktu, hari, dan bagaimana perkara tu jadi. tapi pada asasnya adalah sama...

penah tak?

4 kesan jari:

anaklaut said...

salam..nur,

tq singgah anaklaut...sanaklaut sihat2 saja.:)

ulasan nur dalam blog akan anaklaut jawab nanti..:)

Eyna's said...

Stakat ni...akk tak pernah bertemu lg kawan2 yang menghadapai/melalui sesuatu perkara yang pernah akk lalui...

Kalau adapun...maybe tak ketara atau akk tak perasan kot...

mamai said...

selamat bercuti yer...

bro pernah mengalami perkara macam tu hehehe perkara yang sama terjadi pada sue dan perkara yang sama juga ter jadi pada bro...cuma masa ajer lain

sebenarnya kita sering mengalami masalah yang sama

<< s| tED| >> said...

salam ramadhan nur..
soalan nur tu... rasanya macam takde.. nanti fikri lgi.. klau ada nanti akan di beritahu.. ekekekek

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa