25 August 2009

الحمدلله


شکور الحمدلله

semalam nur tak dpt nak log-in blogspot.
awal pagi tadi pun.
risau juga. cuak sorang2 dpn laptop
tah ape2 kan nur ni
nur buat2 yg kononnya nur pandai
adjust sana sini
tapi dlm hati takut juga silap kat mana2
terus tak leh buat ape2

haa.. baru padan muka saya
nur uninstall firefox dan install balik
setelah berusaha di samping doa
akhirnya saya berjaya!!!


hoyeh hoyeh


oleh itu kawan2
berusahalah...
kerana
usaha itu tangga kejayaan


notakakidantangan:
adakah disebabkan nur customize comment box jadi mcm ni?
huhu.. nur nak highlight ruang komen tu atau buat box..
tapi jadi tak leh log-in lak jadinya..

23 kesan jari:

Cik Amy Sensei said...

salam NuR..

tq sudi singgah dan bg ulasan di blog saya..

~selamat berpuasa~

mamai said...

entah la bro pun tak berapa pandai bab nie sebab tu blog bro simple ajer..hahaha..yang penting isikandungnya

MuMMy 2 Haqq said...

blog nur je ke yg tak bole bukak?

NuR said...

.: cik amy sensei :.

salam cik amy
ucapan itu ditujukan buat kamu juga
terima kasih berkunjung ke blog sy..

puasa elok2 ye
=)

NuR said...

.: mamai :.

hukhuk
tu la bro
rasa nyesal lak nak hias sana sini
padahal tak reti
hikhik!

NuR said...

.: mummy 2 haqq :.

tahla kak
rasanya blog nur je kot..
akak mengalaminya?

The Ninja Boy said...

Salam ramadhan pada Nur, singgah dan browse blog Nur, sejuk hati membaca -

Jika Allah cepat makbulkan doamu
DIA menyayangimu

Jika Allah lambat makbulkan doamu
DIA sedang mengujimu

tetapi
Jika Allah tidak makbulkan doamu

bermakna
DIA merancang sesuatu yang lebih baik untukmu...

Terima kasih. Salam

NuR said...

.: the ninja boy :.

salam ramadhan..
alhamdulillah mungkin tempias dek ujan di lokasi nur berada kot.. =)
apapun terima kasih kerana berkunjung ke 'rumah' nur..

=)

The Ninja Boy said...

betul la Nur....wachaaa....:) seronok ada visitor kat ninja :) thanks.

imanshah said...

Alhamduliillah, usah jadi tikus membaiki labu sudah!!

<< s| tED| >> said...

ekekekekek.. samalah nur.. bila tangan dah gatal.. usik sana sini.. gabra seketika bila x dapat bukak..

miSs siv said...

heheh~
dulu pena gak jd cam tuh..
tp bior kan je..
pas sehari baru bukak, da okay~
=p

triple x malaya said...

salam ramadhan nur...

anaklaut said...

salam...

alhamdulillah..nasib baik tak apa2 nur..maka di sini terbuktilah nur seorang yang pakar dalam blog ni..nanti leh minta apa2 bantuan jika anaklaut hadapai masalah yang sama ya nur..:))

al

NuR said...

.: the ninja boy :.

hehe..
insyaAllah nanti nur jengah ke sana ye..
u're welcome

NuR said...

.: imanshah :.

:)
uih.. nasib baik je tu cikgu
kalo tak sure jadi partner in crime dgn tikus tu..
hikhik

NuR said...

.: tedi :.

hehe
tu la kan..
maybe sbb sayang sgt kat blog kot
tu jadi cenggitu cik tedi
hikhik!

NuR said...

.: miss siv :.

uih..
kalo biar tu kira hebat la miss siv nih
akak tak leh cenggitu
tak puas hati nengok
hikhik!

Eyna's said...

hehehhe...
mesti cuak giler mase tu kan...

Akk pnah kena ...seharian x bleh nak log in...
adoilah...mula mikir...ape dah jd sgn blog akk...risau x tekata... udah le dah lama x buat back up...

NuR said...

.: triple x malaya :.

salam ramadhan triple x
berbuka ape arini?

NuR said...

.: anaklaut :.

salam al

ape khabar?
tu la al.
kalo la jadi ape2..
nangis nur kat sini..
dah mcm baby lak blog ni.. =)

ish..
takla pandai al..
setakat cenggitu je
trial and error je ni..

apapun al lagi hebat dari segi penulisan
=)

NuR said...

.: eyna :.

rasanya kan kak..
blog ni dah mcm part of our life kan?
buat back-up tu mcm mana kak?
ajar nur ek..

Assiddiq said...

Ha a..cikgu.. usha ikthiar dan tawakkal.. Segala kejayaan milikNya.. Alhamdulillah.. syukur.. Dahulu kan ALLAH..InsyaALLAH..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa