16 July 2009

SAYA YG SIBUK

kesibukan yg melanda
nah..minta sgt doa nak sibuk
sibuk sungguh sy skrg
syukur alhamdulillah... (tiru iklan bio-aura)
doa nur dimakbulkan
nur enjoy waktu sibuk ni

minggu ni nur akan keje 7 hari seminggu lagi..
ahad ~ khamis di sekolah.
bila jumaat menjelang, ke tempat tuisyen.
slot yg biasanya pagi akan ditambah pada waktu mlm dan sabtu pagi.
nur ganti cikgu yg tak dpt datang.
takpelah.. tolong menolong.
andai nur tak dpt datang nanti, boleh la mereka ganti nur pula..
hikhik.. minta balasan pula ye..??
apela nur ni.. banyakckp
dan antara subjek yg kena ganti ialah...
subjek science year 5 n 6.
sy kena mentelaah mlm ni.

Hi5 Emoticon

walaupun hanya gantikan kelas dan bagi soalan
dan bkn subjek nur di sekolah
rasanya perlu utk bagi explanation juga.
sy akan cuba sedaya yg termampu

caiyok caiyok nur!!!!

Hi5 Emoticon

16 kesan jari:

<< s| tED| >> said...

selamat kembali nur.. selalu-selalulah menaip :)

semoga segala kerja di permudahkan.. :)
selamat hari jumaat

anaklaut said...

salam..

Nur, sibuk ek? tak pe..demi agama bangsa dan negara kita dalam jalan yang sama..sanggup buat apa saja..

moga allah swt memberi rahmat pada nur..amin.

anaklaut said...

salam..

Nur, sibuk ek? tak pe..demi agama bangsa dan negara kita dalam jalan yang sama..sanggup buat apa saja..

moga allah swt memberi rahmat pada nur..amin.

Eyna's said...

Caiyok...caiyok utk NuR...

akk support NuR dr jauh...

eerrrgghhhh...errrggghhhh ( tu bunyi support ke ape tuh..heheh)

aya harith said...

caiyok2!!!


kak nur, bg sket rajin akak tu kat aya nih..

hu33

ummumishkah said...

sama lah nur.. kita masing2 sibuk dgn cara yg tersendiri.. tapi blog tak leh nak tinggal... kikikiki

mamai said...

bekerjalah kita seolah-olah kita akn hidup seribu tahun lagi

beramallah kita seolah-olah kita akan mati esok hari...

berbekalkan keikhlasan dihati pasti semua akan dipermudahkan

imanshah said...

Sibuk2 jangan lupa Allah!!Nice blog..

NuR said...

.: tedi :.

salam tedi..
ape khabar?
insyaAllah, jika ada waktu terluang dan idea.
sibuk2 pun ada juga masa nak jenguk blog..
so kira tak sibuk sgt la kan..
hehe...




.: anaklaut :.

salam cikgu..

welcome back! glad to see u here..
huhu..rasanya cikgu lagi sibuk dr nur kot.
coz dlm blog cikgu ada mention tido kul 3-4..
kalo nur tido lambat, alamatnya ke skolah dgn mata panda..
huhuhu..

NuR said...

.: eyna :.

hoyeh hoyeh...
apapun bunyi support akak tu tetap cayang akak eyna.. muah100x
hikhik..



.: aya harith :.

ok..
aya dah bersedia..???
akak nak transfer dah ni..

1

2

3


.
.
.
.
.
.
.

toing..toing...toing!

eh aya nape tak sambut??

NuR said...

.: ummumishkah :.

akak..
tul tu..
sibuk2 pun jenguk juga blog ni.
mcm addicted lak..

akak sihat?



.: mamai :.

oh bro mamai
kata2 yg sgt menginsafkan..
nur suka kat ayat
"berbekalkan keikhlasan di hati pasti semua akan dipermudahkan"

moga kita semua ikhlas dlm melakukan apa juga kerja yg diamanahkan..

amiiinn

NuR said...

.: imanshah :.

slm perkenalan imanshah..
ya.. betul kata cikgu tu..
Allah jgn dilupakan!
terima kasih kerna mengingatkan nur.

=)

anaklaut said...

salam....cikgu Nur,

tak suka tengok polis? nape?

tak boleh lah mcm tu..:)) keselamatan negara dan ketenteraman awam terletak di tangan pihak polis..besar jasa-jasa mereka tu pada negara

tq sudi bagi ulasan...:))

Precious said...

Haiii ... kat skolah skang ni pun ramainye guru yg cuti bersalin. Pening! Bagusler kalau ada yg sanggup ganti macam Nur

Idalara said...

salam nur..
kalau kata nur sibuk..kak ida lagi sibuk..
bekerja 7 hari seminggu..kdg dapat rehat pun masa solat dan ajar anak-anak mengaji Quran..masa tu betul2 rasa rehat..tkpelah..demi anak2 bangsa sibuk pun tk pe..janji hati puas.

NuR said...

.: precious :.

hehe..
sekolah nur pun ada.
yg dok menanti nak bersalin pun ramai. masa pun dekat2..



.: idalara :.

salam kak..
tu la kan.
kita ni ada byk xtvt sendiri, jadi sibuknya pun tersendiri..
huhu..
alhamdulillah, sibuk2 akak pun still akak dpt ajar anak akak ngaji..
insyaAllah, moga Allah permudahkan urusan akak..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa