25 July 2009

MENJAWAB PERSOALAN DI KOTAK PESANAN


Mauidzah: Salam Ziarah..Marilah Sama-Sama Menghayati dan Mengamalkan Sunnah Rasulullah S.A.W http://mujahidfil

NuR: salam mauidzah... terima kasih. nanti nur ke sana ye!


anaklaut: salam...cikgu..saya dah siap home work..:)
NuR: salam cikgu.. haa..dah tgk tadi. emm... nur akan bagi markah nanti ye... sengihnampakgigi


Suraiza_Belleza: Salam ziarah
NuR: selamat datang suraiza.... nanti nur singgah di blog kamu ye...


easza: salam tuan rumah..tumpang lalu...
NuR: easza.... salam.. hehe.. takyah tumpang... lalu je. takde tol kat sini.. hikhik!


minx: salam (:
NuR: salam minx... lama tak nmpk kamu..


yatie: salam ziarah......yatie dah follow
NuR: salam yatie.. ape khabar? terima kasih follow blog nur. nanti nur akan singgah di blog kamu ye..


deen: salam nur... jumpa lagi..nak tanya ckit, sbb apa nur pilih warna pink kegemaran nur??
NuR: salam deen. slmt kembali.. hehe! emm.nape pilih warna pink ye? sbb kaler tu lembut dan menarik. nmpk feminin.. then mcm sesuai je dgn nur bila pakai baju warna pink.. sbb tu suka!


Rochim: Salam kenal, Ada yg baru di BLOG ROCHIM. Ziara, baca dan kasih komentar ya.
NuR: salam rochim.. terima kasih,nanti nur ke blog rochim ye..


anaklaut: salam...nur, tq singgah anaklaut..hadirnya nur menceriakan blog anaklaut :)
NuR: salam cikgu. terima kasih melawat jiran cikgu ni.. nur takde pun, blog cikgu ceria juga dgn info2 menarik.. nak kena kejar baca entry cikgu yg nur terlepas..


ustazkodimero: Nur sombong x balas mej org...
NuR: huhu..ustaz..idak ler gitu.. tak sombong pun. cuma tak online byk hari... huhu..kunci pintu rumah(internet) ni ilang.. nangih


idalara: salam ya salam nur...aduh..mengapa ana di beri tugasan oleh cikgu ribena ni..ana bukan murid ribena
NuR: salam.. hehe! speakin arab gitu.. anti insan terpilih, jadi ana amanahkan pada anti utk menjwbnya.. syukran kathir pada anti kerna jawab tugasan tersebut. nanti ana bagi markah ya..!


QayyumDAINURII: salam kak
NuR: salam qayyum.. cantik nama tu.. slmt dtg ke rumah akak ni..


nursyahadah: salam..kak nur keje sekolah dah siap..=)..ank murid rajin nie..hehe
NuR: wah... rajinnya anak murid ni.. bagus! kena bagi markah penuh la ye? hehe


mauswah: Salam ziarah, moga memburu redhaNya selalu.
NuR: salam mauswah.. selamat dtg ke sini.. insyaAllah, mudah2an begitu hendaknya.. senyum


notakakidantangan:
terima kasih kpd teman2 bloggers yg sudi singgah di sini, meninggalkan pesanan sepatah dua kata sepanjang pintu rumah ini tidak dibuka beberapa hari yg lepas... semoga Allah memberkati hidup kita semua..

oh ya, nanti nur akan buat blog tour... nak catch up apa yg terlepas.. hehe!



10 kesan jari:

mamai said...

cikgu buku kedatangan nak kena tanda juga ker

bEEdLE d' bARd said...

eh jwb kat entry blog plak yer..menaik nie..hehe

NuR said...

.: mamai :.

haa..selaku ketua kelas..
buku kedatangan kena tanda..
kalo tak, tak tau sape yg tak dtg..

;)

NuR said...

.: beedle d'bard :.

huhu bard..
kalo jwb kat kotak tu alamatnya penuh dgn jawapan akak..
huhu! buruk pula rupanya nanti..hehe!

<< s| tED| >> said...

hehehhee.. belum tidur lagi nur..? selamat berblogging semula.. :)

NuR said...

.: tedi :.

hehe..
lum lagi tedi..
mcm nak lepas geram lak aritu tak leh online..haha!
tak sedar diri gak ni, padahal sok keje..

GRuNGe said...

Wah, rupanya dalam diam Cikgu Nur merekodkan kedatangan murid ke kelas tambahan. ish ish ish, saya ni kanak-kanak ribena yang rajin memonteng bila cikgu takde. Minta maaf yea cikgu.

NuR said...

.: grunge :.

wah..
pengakuan berani nih..
haha!
dah dpt kesan..
kanak2 ribena yg ponteng..
nak kena babab incik grunge ini

;)

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

mamat yg kat atas tu ada dimana2...

NuR said...

.: akupentoi :.

hehe..
biasala tu..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa