19 June 2009

TOLONG SAYA BANTU SAYA

mengenai tajuk di atas..
bkn mau minta derma..

tapi mau minta idea atau pandangan dari kawan2
nur tak tau nak ckp apa masa perhimpunan ahad ni adus
emm.. nur tak mau ckp soal disiplin
mcm dah biasa sgt..

ahh..tensiontak sukanya bila kena berckp di depan
hari ahad lak tuu...

hukhuk....nangih

8 kesan jari:

anakalut said...

SALAM..

bertugas ke minggu ni?

anda boleh bercakap tentang:

1. khas utk tahun 6- mengingkatkan mereka, tentang exam yang tak lama lagi. ( upsr- 6/9/10 sept 2009)

2. perlu bagi tahu teknik SATU ( SA- sedia awal, T- Tumpuan, U- ulangkaji) jika mahu berjaya..

3. ceritakan sedikit tentang H1N1- penyakit yg menlanda negara hari ini- supaya berhati2- rasa sakit/selsema- pergi jumpa dr.

aya harith said...

oh, x de idea
saje nak sebok kat cni
hikhik..

dulu time assembly aya selalu lepak2 je...
cikgu2 selalu pesan pasal disiplin
tp bdk2 cam bese wat deekkk je..

gud lak kak nur..
=)

NuR said...

.: anak laut :.

salam..
a'ah encik anak laut..
nur bertugas minggu akan datang ni.
jadi kena prepare apa yg patut utk berucap atas pentas tu..
bagus juga idea encik anak laut..
tentang teknik SATU tu menarik juga.
terima kasih ya..

=)

NuR said...

.: aya harith :.
hehe..
takpe, akak tak kisah pun.

tul tu aya.
bdk2 mcm dah lali sgt bila buka topik disiplin..
cian juga kan kat diaorg kalo asyik dgr benda yg sama..
kalo kita di tmpt diaorg pun sure nak tutup telinga dah..hikhik!

al said...

salam nur,

sebagai tambahan, drp apa yang cikgu nur dah rancang..:)

selamt brtugas..

NuR said...

.: anak laut @ al :.

=)
apapun terima kasih nur ucapkan
sedikit sebanyak membantu
nur ni stage fright skit.
kalo time mengajar takpe
tapi jgn la disuruh berucap kat depan sorang2...

haruan tasek said...

nak cakap sesuatu kena pada situasi terkini jadi penerima akan alert dengan apa yang disampaikan

NuR said...

.: haruan tasek :.

terima kasih encik haruan..
nur cuba aplikasikannya esok..

=)

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa