21 April 2009

ALHAMDULILLAH

alhamdulillah..
itu la kata keramat yg dilafazkan. akhirnya penantian yg dinanti selama ni.

berakhir sudah dan tamatnya sidang konvokesyen Management and Science University (MSU) di PWTC pada tanggal 20 April 2009. segalanya berjalan dengan lancar dan alhamdulillah takde kes tersadung kaki atau jatuh atas stage.. huhu..lega sgt. yelah, kebanyakan ladies pakai high heels. termasuklah nur.. hehe.. sebelum nama dipanggil, nur dgn vic perhatikan kasut2 yg dipakai oleh graduan wanita. apepun tmpt duduk kitaorg sgt strategik. di tengah2... direct dgn chancellor.

emm.. di sebalik tu, ada juga la time yg kami (graduan) rasa tak puas hati. apepun yg menyeronokkan bila, dpt berkumpul sesama dan amik gamba dgn classmates.. what a wonderful time! ok.. will update the story later. nak gi amik transcript kat msu arini. will go back to AS this evening.

6 kesan jari:

Faris Ibrahim said...

mana gambar nur???
Mana???
nak tgk gmbar??
vic? vic tu yg pak we nye itu ialah naiza??
btul eh??

hehe..kita terjumpa di tesco erk?
nape x tegur??
siyes sy masih tak kenal nur..

NuR said...

will upload later.
haaa... makwenya si naiza la. nur dgn vic kira satu 'geng' la. buat jahat sumer kitaorg.. huhu.. termasukla si naiza tu skali. semlm naiza and nik jadi parents kepada vic. coz parents vic tak dpt dtg. huhu.. faris mai tak kat pwtc semlm?

Sirah@Cyrah said...

dayah...ok x present aku...sowi arr xdpt beri ko yg lbh baik drp tu...maaf ek....

NuR said...

.: sirah@cyrah :.
sirah..aku tak buka lagi prezzie tu.. sbb aku kelam kabut skit arini. apepun aku ucapkan terima kasih coz igt besday aku.. tak kisah la apepun isinya, aku hargai sgt2. cayang ko!

A D I A said...

hi nur.. oh ni group tice2 ke ni. best nya jadi tice. teringin nak jadi tice tapi ke lain plak jadi nya.

masa ngajar jarang pakai high heels ke?

NuR said...

.: A D I A :.
hi..
high heels tu wajib bagi nur. hehe.. maklumlah orgnya tak tinggi mana. cuma time konvo tu je extra-careful.. takut jatuh atas stage.malu besar tuh.. huhu!

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa