21 February 2009

KEMPEN "NEAT WORK"

cop neat work cap toyo



taraaa...! dah cop pun. ada munge(bunga)..


kempen ni dah bermula sebenarnya, sejak awal februari. timbul idea ni sbb sakit mata tgk tulisan kanak2 ribena ni. tak kemas langsung. sblm buat latihan kena check dulu tiap sorang. ni baru subjek math. tak masuk lagi subjek English dan Bahasa Melayu. sib baik nur ajar math je. emm...pencetus idea ni sape lagi kalo tak bkn my beloved sis.. hehe! thanks a lot ya!

selalunya yg dpt pujian tulisan kemas ni kanak2 ribena perempuan kan? tapi ni terbalik lak. yg lelaki tulisannya lebih kemas dan nombor tu nmpk betul-betul nombor. kalau tak, nombor 9 mcm nombor 4. nak kena ketuk jari ni.... haha! gertak je. tak penah buat lagi.

alhamdulillah, sejak kempen ni kanak2 ribena 3B dah mula tunjukkan perubahan. tak sia-sia beli cop cap toyo ni. bole tahan gak harganya. demi utk mendidik, nur beli juga.

berlainan dgn kelas 4D. masih tidak ada kesan! kelas 4B pula... emmm...tersalah faham. sesetengahnya igt dgn buh kaler sana sini berpotensi dpt cop. garisan utk penambahan bentuk lazim pun di kaler nya.. adeh la.. kalo tak comot takpela.. ni kadang2 comot juga. biru sana sini.. gara-gara nak dpt cop la tu. kelakar juga tgk gelagat kanak2 ribena ni.. hikhik!

2 kesan jari:

myopicponderings said...

Wah, dah revolves around your
students your thoughts, kak d...
Memang kak d orang sesuai dengan tanggung jawab perguruan,I can see you really love your students....

camne rupe anak kak rina tu yek? nak congratulate diorang in person kalau boleh, tapi memang tak ke sana....kan best kalau kak d ade, huhuhu

Junaidix said...

impresif! nak kena cop sana sini la tuh.. hehe

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa