20 June 2011

skill + video youtube

salam sore...


betul kata org.
bila dah lama tak menulis kat blog, hilang skill yg ada tu.
tepat sgt.
kadang tu laju je taip.
pastu laju juga padam. hehe..
ada je rasa tak kena.


pagi tadi nak masukkan video dari youtube tu.
tapi cari script tak jumpa.
dah tukar ke caranya?
ada tak sapa-sapa leh tolong nur untuk selesaikan masalah ini?



2 kesan jari:

Roza Ami Nanomiya said...

copy paste embed code jer kan
kecuali video tu kena setting x provide embed code tu

Nour Akmal said...

alamak..tak pasti lah dengan mslh ni..huhu

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa