17 March 2011

ap det...

agak lama tak meng'update' blog secara konsisten.
masa cuti baru la keluar cerita baru.
kalau tidak.. cerita lama je la.
bersawang... habuk sana sini.
mesti tebal kan?
hik! hik!

cemburu dengan orang yang selalu update..
pengurusan masa kan?
jadi..kena urus masa sebaik mungkin.
yeehaaa!

sepanjang tak update ni banyak benda yang berlaku.
perubahan demi perubahan.
suka duka. gembira nestapa.
ada yang memotivasikan diri.
ada yang meruntuhkan keyakinan diri.
semua ada.
cuma tak terluah di sini.

apapun berbalik kepada pegangan hidup.
pegangan asas agama.
sedikit sebanyak membantu diri untuk lebih berfikiran positif.
walaupun kadang-kadang tu terjunam juga.

emm... nak cuba juga update selalu.
chaiyok... chaiyok.
bukan apa.
takut skill menulis hilang begitu saja.
tengok la sekarang pun.
dah hilang sikit.
huhu....

doakan saya terus istiqamah update blog ye..




2 kesan jari:

IMANSHAH said...

selamat kembali menulis..saya pun bila cuti malas yg amat

NuR si CiKGu RiBeNa said...

>> imanshah

hopefully akan update selalu..
saya ni time cuti la baru ada rupa nak update blog
kalau tak, bersawang je rasanya.

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa