21 December 2010

Sinetron ooo Sinetron


ape tu?
rupanya drama berepisod..

mak selau tengok cerita mcm ni
bukan mak sorang je tapi anak-anak sedara pun
tak padan dengan kecik
kalau tanya, mesti boleh describe perjalanan cerita ni

huh.. penangan sinetron!
kul 1 je mesti ada depan tv
waktu cerita atuk dan cucu-cucunya

ngeee




aa.. personally boleh la juga layan
setakat ni la..

tapi yg di bawah ni
aduhai...

cerita jadi semaaaaakin panjang
muncul pula watak-watak baru
nabila palsu, rama la..
adeh..
dah macam tak best pula
bosan!


tapi kalau saya..
suka yg ni

*wink...wink..*


suka tengok
aritu ada juga mengusik si sofia, anak abg

"nama saya sofia... tapi nama manja peah"

marah dia kat maksu dia ni..
haha!

jahat kan?
sekali sekala. bukan selalu pun..


watak si mia yg selalu lupa akibat dari kemalangan
em... kalau la betul-betul kan
buatnya dah ada anak
pastu bangun pagi je menjerit
anak sape atas katil ni..???
mesti riuh rendah seisi rumah

hikhik..

10 kesan jari:

bardboo said...

sy xsuka tgok sinetron..huhu..tp watak mia tu mmg comel ble dia asyik lupa je..hehe...

NuR si CiKGu RiBeNa said...

bardboo:

haaa..kan?
rasanya itu daya penarik cerita ni.
dah kawin. kena culik pula hari ni.

♥cik cahya♥ said...

sama la kite . suka tgk sinetron safa & marwah . best . asyik mengalir air mata je jalan cter dorang ;D

NuR si CiKGu RiBeNa said...

cik cahya:

aa..suka juga ye?
uih..hebat ni smpai mengalir air mata
setakat ni tgk.. mcm tak berperasaan pula..
huhu..ada words yg tak paham.

ehehe

TUKANG KATA said...

mak and adik TK suka cerita cinta dan anugerah :)

bahaya kot tgk drama bersiri nii..haha

Cikbelog said...

selalu layan cinta dan anugerah.hheee

IMANSHAH said...

cantik betul poster2 ni Nur

NuR si CiKGu RiBeNa said...

tukang kata:

bahaya sebab addicted
sekali tgk, nak tgk lagi...

NuR si CiKGu RiBeNa said...

cikbelog:

waa..peminat setia la ni?
sy dok tunggu bila episod akhir
lama benar citer ni

NuR si CiKGu RiBeNa said...

imanshah:

poster ke org di dalam poster tu cikgu?
ehehe... jgn mara aaa

;)

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa