25 December 2010

Dua Perkataan

iaitu

kasih + sayang


kasih sayang penting dalam kehidupan
tidak ternilai harganya untuk dibanding
walaupun ia tidak mempunyai tanda harga


nota pendek si merah jambu:
itu yang aku dapat semalam selepas seharian duduk di kerusi
dan itu yang melekat di minda.
oh...
habis arini..

wuhuuuu!


5 kesan jari:

GRuNGe said...

Ehem ehem. Kasih dan sayang yea. :p Lain macam jer bunyi. Owh, bro maybe akan ke sana lepas CNY. Kalau ada rezeki, kita jumpa nanti.

NuR si CiKGu RiBeNa said...

grunge:

sh bro ni..
fikir ke lain je ek..
cny? aaa.. nanti bagitau kite..

IMANSHAH said...

Erti KASIH, makna SAYANG ???

NuR si CiKGu RiBeNa said...

imanshah:

huhu..
mencabar soalan cikgu ni..

IMANSHAH said...

Jawab lah..haha, saya pun main tanya je..

Eh kat link blog saya tu buanglah perkataan Since 1980..huhu nampak tua daa

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa