29 May 2010

MaRi BeRDanGDuT

Berdegup Jantungku
Bilaku Dengar Namamu Ah Ah
Berdebarnya Hati
Rinduku Datang Lagi
Maluku Malu Dikau Buat Tak TAhu
Rindu Oh Rindu Kuresah Tak Menentu

lalalala..........

lirik sekadar hiasan..

yg nak highlightnya ialah berdegupnya jantung. laju giler. rasanya 1000 detik per second kot.. erk?? mengarut dah..

serius. semlm dok asyik menanda kertas kanak2 ribena 5 bombastic. terdetik di hati nak check berapa helai. kira punya kira... punya kira.. tak cukup 2.. ARGHHHH! adehla.. puas selongkar bilik. kot terbang ke mana2. selongkar keta.. takde juga. adeh.. cuak tahap gaban dah. so teruskan gi skolah arini. takut tercicir. cian lak kat kanak2 ribena tu dan itu menunjukkan nur ni cuai andai kata ianya tercicir kan.. huhu.. check kat skolah pun takde. meja bersih je. kipas angin yg menghala direct ke meja tu pun terasa panas.

kak RA tanye.. kelas mana hari apa.. nur pun ckp la.. then dia bagitau memang aritu ada 2 org kanak2 ribena tak datang. terduduk dgr.. fuh! lega! igtkan hilang mana dah. seingatnya dah tanya pada guru yg mengawas peperiksaan tu. dia kata semua hadir. adeh la. dugaan tul.

dugaan lagi..
igtkan post office buka arini. tapi TUTUP! so bermulalah episod menjadi lanun jalanan bermula esok pagi. harap takde ape2. huhu..


nota pendek si merah jambu:
nape shout box tu penuh iklan mcm tu ye?
mcm mana nak buang sumer tuu..
tolon sayaaa..

8 kesan jari:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

salam cikgu..
peminat dangdut rupanya cikgu..

NuR said...

alvin:

hehe..
tatkala diri diburu keresahan pasti dangdut jadi tema keadaan..

white rose said...

ala, dlm laptop tu duk dengar lagu shahir je...

hahaha...

hans said...

jom karok
ekekek
iklan memang amcam tu
xtau den nak remove cam ner
dah lah besar2

fndrocka said...

selamat pagi cikgu!
len kali jangan gabra.hoho
Latest Entri : Komen Puaka

embun d tengah malam said...

wah dangdut...tak sangka..aper salahnya..hehehhe

blueCITY® said...

salam,

nur tu maybe iklan spam la
pergi setting chat bos tuh punya
set kat filter tuh
mayb la
akak pun tak reti gak, ekekekke...

berdebar2 bila terpandang buah ati kan?
lalallala

mamai said...

cuti sekolah dah sampai cikgu sudah menganas

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa