01 January 2010

SeLaMaT HaRi LaHiR

ucapan ini didekasikan buat org yg nur kenal sejak lahir.. buka mata je dah tau dia ada

buat abg kandung tersayang, Cik Abe Y...
selamat hari lahir dari adik. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu.


juga buat kawan masa kanak2 ribena dulu

Si Ed.
selamat hari tua kawan. didoakan semoga murah rezeki dan cepat2 layangkan kad kenduri kat sini.. hikhik!


juga dedikasi ini buat 2 org sahabat di blog ni...

buat bro beruwang
happy birthday bro. tak dapat nak send kek secret recipe kat blog ni.. moga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan senyum selalu ye.. hehe!
~~~~~~~~~~
buat cikgu imanshah..
selamat hari lahir cikgu.. moga dipanjangkan usia dan diberi kesihatan yg baik utk terus mendidik remaja ribena.


SELAMAT HARI LAHIR
indahnya hari lahir jatuh pada tahun baru
secara tak langsung seluruh manusia di bumi turut meraikan HARI LAHIR anda setiap tahun
semoga GEMBIRA selalu
:)



6 kesan jari:

GhOsToNe said...

slmt tahun baru akak!!!

slmt hari lahir abg!!!

GhOsToNe said...

besh nyew lahie tahun baru!

owg celebrate new year n bufday kite skali!

sI tEDI said...

selamat hari lahir buat semua

hisham said...

salam cikgu...abg Y tu sape..?..bday ckgu bile..nk bg hadiah ni hehehe...HNY...

NuR said...

[.: ghostone :.]
selamat tahun baru dik..
dah ready dgn cabaran baru di tahun baru?
hehe..
lama tak jengah blog kamu..

huhu..tu la..
mereka insan terpilih
lahir di tahun baru


[.: si tedi :.]
selamat tahun baru cik tedi
=)


[.: hisham :.]
abg Y tu abg nur nombor 2..
abg kandung laa..

sy si gadis april..
tunggu 3 bln lagi.
nanti nur bagitau
nak hadiah besarrr..
hehehe

white rose said...

selamat hari lahir buat semua...
selamat tahun baru nur...
selamat kembali ke sekolah...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa