29 November 2009

SESAT

salam aidiladha yg ketiga..

nur sesat arini. tu tajuk paling penting. hehe
bkn ape, sesat mencari rumah kenduri.
kira first time juga gi rumah kawan sekerja ni.
tak tau kat mana.
pusing2 betul..
rupanya dekat lagi nak ke rumah kenduri tu kalo ikut jalan lama dari naik highway..
tu tempat yg pertama...

tempat kedua
alhamdulillah bertemu.. sbb rumah kawan lama ni di tepi jalan je.
dan sblm berhenti tu nmpk kawan nur berdiri kat luar.
maka sah rumah dia..
bkn ape, kat kawasan tu ada 2 buah kenduri.

tempat ketiga..
open house rumah kawan sekerja juga.
adeh la..
sesat juga sekejap. padahal tak pusing mana sgt pun.

sesat punya pasal.
camera bawa saje.
tak amik pun gamba...
hukhuk...

moral of the story..
betul org tua2 kata..
jgn malu utk bertanya...
rasanya dah ramai nur interview tadi tanye jalan
hikhik...

nota pendek si merah jambu:
urgent document kena settlekan mlm ni...

8 kesan jari:

bEEdLE d' bARd said...

wah. kat area mana ni smp asyik sesat jek?

LORD ZARA 札拉 said...

takpe sayang~
kalau setakat sesat gi kawen punya kenduri~
hehehe~

ber_uwang said...

beli GPS mesti tak sesat...

maiyah said...

seat jalan takpe.. jgn sesat yg takde jalan hehe..

balik ke pangkal jalan

NuR said...

[.: ber_uwang :. ]

haha..
tadi ada Guna Pakai Soalan(GPS)je..
nanti la cari..

NuR said...

[.: maiyah :. ]

hehe...
dalam makna kata akak nih..
hikhik...
sesat takde jalan tu tak dapek den nak nolong...
=)

NuR said...

[.: beedle d'bard :. ]

area sini juga bard.
tapi akak tak penah gi tmpt tu..
tu yg sesat bagai jadinya..
kurang berjalan kot..
kena rajin jalan2 malaysia la lepas ni

NuR said...

[.: lord zara :. ]

oh cikgu cumel..
sesat tu takpe..
penat2 nanti dpt makan..
hikhik..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa