17 October 2009

TUKAR SAMA ITU LAGU

jam 1:30 pagi dah terjaga.
pastu tak boleh tido sampai la skrg.
em.. last2 tukar lagu tema blog ni.
haa..kali ni kembali pada lagu asalnya iaitu cerita hati.
ni la lagu yg nur letak masa mula2 berblogging dulu.
kebetulan sama mcm blog address nur.
ok lagu ni rancak skit dan ceria.
harapnya anda gumbira bila singgah di rumah nur.

notakakidantangan:
nanti nur balas comment anda di entry yg lepas ye..


11 kesan jari:

miSs siv said...

kite pun tukar lagu kak..
ehh lagu ape eh?
die sekat2..

ber_uwang said...

wah goyang goyang kaki dengar lagu ni

sI tEDI said...

suka lagu happy amy mastura :)

anaklaut said...

salam...

nur, anaklaut gembira dan orang mula2 menghayatinya lagu baru ni..


p/s tkasih.....

ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku baru tukar lagu gak baru2 ni~

Zara.
Dunia Sebelah Zara.
(http://shafaza-zara.blogspot.com)

kawie2020 said...

layan lah lagu ni..

{lumut} said...

woo..jgn silat wooo..bhaye lu neh..hee..
jangan sedih2 ye nur..aku akan sentiasa usha kamu yg comel neh...senyum ckit ok..

=).

papehal anta email kat aku..mane tau nnt ade pape..sng aku nak impom..hehe

mamai said...

bro pun lom tido lagi nie penat drive

DaliaLiyana said...

salam kak nur..
tq for d song...

selipar besi said...

kadang2 aku rase tidur tu buang mase.btol ker?haha.
aku usha ko neh.ehem2.

imanshah said...

Wah asek tuka2 je..letaklah lagu aisyah..saya suka aisyah

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa