28 October 2009

TOMORROW IS THE LAST DAY

last day for revision....

alhamdulillah topic dpt cover dan dpt buat ulangkaji. kanak2 ribena darjah 4 ni ada skit kelemahan pada topic fractions. huhu.. puas explain tadi.. sempat lagi diaorg kata tak suka dgr nur bebel. adeh la... dan sempat juga nur ugut.. "haa.. ckp la bukan2 kat teacher.. minggu depan final exam." then ada kata.. "tak mau. takut..! nanti teacher tak maafkan, blur tak boleh jwb exam.." tau pun... hahaha! nur gelak jahat dlm hati..

belek buku diaorg tadi.. dpt tangkap satu gamba ni..


ok.. agak blur di sini. tak nmpk sgt yg nur bulatkan tu. ada ke bentuk PENTAGON dibubuhnya nama MEGATRON???? bila masa pulak ada nama transformers dlm topic shape and space ni.. huhuhu... nasib baik dlm final exam takde kena identify bentuk polygons ni.. kalau tak, sure bumble bee pun ditulisnya.

then tgk lagi satu gamba...


berbunga hati teacher diaorg ni tgk.. hehe.. skemanya nur dlm gamba ni ye....


8 kesan jari:

sue_pinky said...

wah....bestnye jd cikgu...=)

Nakamura Kazuki said...

terasa ingin menjadi cikgu juga..cikgu pendidikan seni ,mesti besh tengok budak2 melukis...wah terasa besh je..jelousla kat Nur

al said...

salam...nur,


hahahahaa...best entri ni.

apa yg nur tak faham entri meminang gemuruh tu?

ber_uwang said...

sabo cik gu... lepas ni bole bersenang lenang

maiyah said...

bebudak ribena ni mmg byk lagi kene blajar, sabar ler cikgu ye hehee

imanshah said...

Huhu saya pun depa lukis jugak tapi kat dinding la, mencarut2..cg disiplin depa tak suka

kawie2020 said...

hehehehe... seronoknya melayan kanak2 ribena nih kan...

ustazah dyLLa said...

mcm ni laa teacher nur hidayah ek...hehe...cun...cun...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa