14 September 2009

SELAMAT HARI LAHIR

dedikasi buat Cik Abe C di PJ

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran..

Semoga panjang umur dalam kebaikan
Semoga murah rezeki lagi diberkati
Semoga detik2 waktu yang mendatang
Adalah kebahagiaan yang tak hilang
Semoga dengan bertambah usiamu
Akan bertambah iman di dadamu

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran..

Jadilah dirimu permata hati jauhari
Bercahaya gemerlapan pada insan di sisi
Kekalkan senja dengan keindahan
Jangan ada hujan membawa ke malam
Jadilah dirimu seorang hamba mengabdi

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran..

Terima kasih atas setiap kebaikan
Atas kasih sayang yg diberikan
Moga Allah memberi ganjaran

Syukurku pada Tuhan atas pertemuan
Bertuahnya menjadi satu-satunya adik mu yg bonda lahirkan
Maafkan diri ini yang serba kekurangan
Yang tak sunyi melakukan kesilapan

Ikhlas dari hati seorang adik

puisi yg dicedok dari internet dan ditambah sedikit perisa oleh saya

notakakidantangan:
motif kek coklat.. hehe.. sbb cik abe C sy suka mkn
(tapi kalau dah berubah selera tu tak tau la saya..)
satu2nya abg yg suka panggil saya dgn nama penuh
(sbb adik beradik lain panggil adik je..)
ikut kata bonda, cik abe C dan kawan2 dia melompat kat padang time hujan sbb tau nak dapat adik
(tul ke? suka la ek sbb tak de title bongsu.. hikhik!)

5 kesan jari:

imanshah said...

selamat hari jadi juga

mamai said...

wah ramai juga orang yang celebrate birthday bulan nie yer...anyway bro pun nak ucapkan selamat hari lahir pada abang cikgu nur semoga di permudahkan segalanya

NuR said...

.: imanshah :.

terima kasih cikgu.
nur tolong jawab bagi pihak abg nur..
hehe..

NuR said...

.: mamai :.
jawab bagi pihak abg nur lagi..
amiinnn.. terima kasih atas ucapan..
bro, doakan nur skali ye..
hehe..nak juga tu enterprem..
=)

anaklaut said...

salam...nur,

selamt hari jadi juga buat cik abe c, moga allah swt memberi seribu kebahagian buat diri abe c.

juga didoakan semoga dipanjangkan umur, dimurahi rezeki..amin..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa