12 September 2009

KAD RAYA VIRTUAL (2)

episod 2..



dapat kad raya daripada miss siv yg cumel..
secumel orgnya, cumel juga la kad rayanya.. hikhik!
terima kasih..

p/s: miss siv, agak2 akak dpt tak duit raya yg dikira tu..?


pastu dpt pula kad raya dari kak intan
nur selalu jadi silent reader kat blog kak intan ni
suka tgk kak intan dpt hias benda yg polos jadi cantik
contohnya bekas kaca warna putih
pastu letak bunga pink
jadi mcm ala2 vantage punya collection gitu..
nur sgt la suka benda2 kaler pink nih.. hehe
(erk..vantage kan... ke vintage? takut salah sebut je ni..)

kak intan, terima kasih ye..



11 kesan jari:

sI tEDI said...

eh eh.. kad raya nur dah ada lom??

NuR said...

.: si tedi :.

cik tedi
nur tak buat lagi..
akan buat dlm masa terdekat..
=)

ber_uwang said...

dah tak sabar nak tgk kad Nur tu...

miSs siv said...

kite mmg cumel~
hehehee
=p

NuR said...

.: ber_uwang :.

sabar ek bro..
insyaAllah akan siap nanti
nanti nur kasi kat bro n the geng
=)

NuR said...

.: miss siv :.

hehe..
terserlah kecumelan tu
=D

imHepPie said...

ehh..kan yg lebeh tua kena bgi dwet raya pda yg muda kn miss siv??

pe lagi sis..tgh tadah tgn je ni haha

mamai said...

wah jelesnya nak kena collect juga la kad raya

DaliaLiyana said...

jgn lupa dalia kak...ngeh3...

al said...

salam...


nur cantik kad raya tu....:))

imanshah said...

cantik kad tu..tapi sayang tak leh nak pegang, nak gantung ya

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa