28 September 2009

CERITA DI MLM HARI

keje ada yg perlu dibuat tapi hilang fokus.
2 perkara berlegar dlm kepala.

soal rezeki, bkn kita tentukan. kena sabar. tapi tak mudah utk sabar. diaju dgn pelbagai persoalan, utk menguji sejauh mana kesabaran yg ada. diasak dgn perkara yg sama, pada setiap hari, mudah utk rasa tertekan.

saya perlu utk menyambung apa yg telah tamat. tapi sesuaikah masanya skrg..? persoalan lagi...

haa.. jgn fikir yg bukan2..
saya bercerita soal keje dan sambung belajar

notakakidantangan:
entry lepas.
terjumpa doa tu, nur rasa lebih elok dikongsi di sini.
nur tak jatuh hati dgn sape pun lagi buat masa ni..
tersengih nur baca komen dari kawan2..

8 kesan jari:

imHepPie said...

nak sambung blaja mana nur??

sI tEDI said...

nur nak sambung belajar? fikir semasaknya dan buat keputusanyang tepat.
semoga berjaya

miSs siv said...

akak~
nak sambung study kat ne?

anaklaut said...

salam..

al doakan agar nur tercapai cita2 nur tu...da al dari kejauhan..

anaklaut

mamai said...

kerja sambil belajar pun boleh juga..bro suka orang belajar

daylachan said...

sambung jgn xsambung...
XD

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu, jemput follow blog saya

Cik Skaf said...

salam Nur, kalau ni persoalan ttg sambung belajar... maka sambunglah Nur, sementara berpeluang, semntara masih single.. :), jika semakin difikir, ditangguh2 akhirnya org dah grad, kita masih terfikir2 nak sambung ke tak nak sambung ke tak .. :)
Apapun ..istikharahlah. kak skaf doakan yg terbaik utk Nur.

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa