28 August 2009

BICARA BUAT TEMAN

maafkan aku…
andainya pernah menyakiti hatimu wahai teman² ku
bukan maksud di hati utk melupakan kewujudanmu di sisi
tapi adakalanya kesibukan dan kesuntukan waktu
yg membataskan aku menitip berita buatmu
juga perkara yg timbul membuatkan aku menyepikan diri
perkara yg di dalamnya berupa masalah
yg tak dpt aku ungkapkan pada sesiapapun
biar hanya aku saja yg tahu
ku sedar ada yg beranggapan aku sudah melupakan
hakikatnya aku tidak pernah melupakan kalian
bukan salah mu berfikiran sebegitu
mungkin aku bukanlah kawan,teman jua sahabat yg terbaik buat kalian
seboleh daya aku sentiasa cuba utk menjadi sebegitu
itu yg aku harapkan selama ini
ikhlas dari hati
maafkan diri ku buat kesekian kali


tercoret pada 9 august 2006
pada pukul 11:35 pm



notakakidantangan:
agak kekurangan masa utk ngupdate entry baru...
dek kesibukan melayan kerenah fruit daughters and fruit son yg byk songeh di rumah...
mahu conquer laptop cu nya ini kerana ingin menonton NUR KASIH..
huh.. sib baik cumel2 belaka..
oh..pengakuan apekah itu? hikhik
apepun cu tetap terhibur dgn korang...

oh.. besok sudah 8 ramadhan..
ape perasaan anda skrg?


vocabulary of the day:
fruit son/ fruit daughter = anak buah / anak menakan / anak saudara

11 kesan jari:

imanshah said...

Sahabatku,
Aku bahagia atas bahagiamu
Tapi tanpa dapat aku cegah, hatiku pun berteriak serak atas perih dan getir yang tiba-tiba ia rasakan
Sukmaku sesak sebab kenangan getir akan dirinya bagaikan air bah menerjang kejam
Membanjiri seluruh relung jiwa..
Mengisi kembali setiap celah dengan rindu akan sentuhannya
Menyiksa setiap ujung sarafku dengan kenangan bersamanya

ber_uwang said...

nak majuk la... orang dah ade anak buah...dah call tak dapat.. uh uh uh

kemana kah kan ku bawa hati ini...

(komen paling poyo)

yoro okino said...

maaf diterima
hehhe

anaklaut said...

salam....nur,


sibuk ya nur...wah..pasti best melayan anak-anak buah nur ni..ya.
tq singgah anaklaut

aya harith said...

haiyok!!

suda 8 ka???

rase cm br nak start pose..hu3

Eyna's said...

rebut dengan cu tu...jgn tak berebut...nilah masanya nak buat dengki pd cu kan fruit son & fruit daughter...hhehehe

<< s| tED| >> said...

sampaikan salam buat fruit2 semua nur...

dahulukan mana yang penting :)

bEEdLE d' bARd said...

btol tu kak...kdg2 kesibukan menyebabbkn kita xsempat nak berhubung dgn rakan2 lama..rasa bersalah gak kan?

akak dh ad brape org anak buah? sy dh ada 17..insyaAllah dalm bbrp hari ni dpt lah lg sorang..

mamai said...

teman tidak sekali melupakan cuma masa tak mengizinkan...

bro [un tak dapat nak update entry pasal ada kat kg sekarang nie berukband cam hampeh...

PengemisRedha(N.A.Y) said...

mohon maaf juga kak..
walaupn bru je kenal dn belum kenal lg dengan mendalam...maaf dpohon..

GRuNGe said...

Sama lah kita Nur. Saya pun minta maaf dekat Nur. Salam merdeka buat Cikgu Nur.

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa