09 June 2009

SAYA MANGSA TAG!

nur telah diTAG oleh ustaz kodimero..
huhu.. susah benar nak sebut nama ko ni dik..
so inilah jawapannya....
taraaaaaaaaaaaa........
MySpace



1. If you can be an animal, what will u be?

takmau la.. manusia adalah sebaik-baik kejadian yg ALLAH ciptakan. jadi nur amat
hargainya..MySpace



2. If you robbed a bank, what you want to do with the money?
huhu..duit juta2??!! pastinya akan mkn, minum, mandi dan tido dgn duit2 itu.. sbb syg nak guna. coz bila spend duit tu sumer, nur takkan jadi jutawanita lagi.. adeh..tamakkah sy? sbb tu la dok cenggini je... ada hikmahnya nape tak jd jutawanita. hukhuk!


3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
emm..in the first place nak gi MEKAH. then nak pusing 1 dunia.. byk berjalan luas pemandangan celik akal fikiran...


4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
tak mkn kot. sbb dah tau nak mati kan? sure tunggang terbalik buat amal ibadat. yela,byk dosa ni..huhu...


5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
huhu..soalan ni. btul2 menduga kesabaran dan keimanan. ada je tapi tak mau la. sy kan budk yg baik... kalo kejam pun kejam yg baik.. bunuh2 org tak bley... igt ye adik2! MySpace



6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
huhu... nur taktau nak buat pilihan.. MySpace



7. If you can date celebrities, who is that person? why?
nak date dgn sape ek? celebrities.. emmm.. so maknanya ramai la kan? aaaa..nak date dgn geng2 nasyid laa... sbb nur peminat nasyid. nak hijjaz ke, inteam ke, nice ke, mirwana ke, unic ke.... sbb diaorg group dan ramai jadi leh la date.. tak timbul syakwasangka..



8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
1 je ke? nape tak 2,3,4,5,6,7,8,9,10?? huhu..tak suka buat pilihan yg mcm ni. emm.. nur nak kan ketenangan. coz bila tenang, segala tindakan kita pun berdasarkan fikiran yg waras.



9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
nur up 1 lagi jadi 8 org mangsa tag.. hikhik! jgn mare tau..
kenapa nur nak tag nama2 di atas.. SEBABnya nur nak bagi homework. yela...skrg kan cuti sekolah. jadi gian nak bagi homework.. hikhik!

if dah abis sekolah...
ini tanda kasih sayang nur pada korang sumer... cium


MySpace

7 kesan jari:

haruan tasek said...

malasnya aku nak menjawab tag nie. dah le mmat saleh aku haw-haw aje

NuR said...

.: haruan tasek :.
takpe..jwb dlm bm.. tak leh malas tau! :)

aya harith said...

kak nur

sy da x sekolah

tak sepatutnye ad homework

huhuhuhhuwaaaaaa~

NuR said...

.: aya harith :.
alalalala cian adik akak ni..
tak tomei dah bila majuk..hehe..
homework ala2 org besar..
oops.. lupa.. this is an assignment for aya.

SRISUFI said...

Salam wahai sahabatku Nur


~lagu ni sri suka sangat2...hurrmmmm...sangat kena dgn diri.

maafkan sri lama tak berziarah diri di sini. Agak busy dengan kem sampai sabtu ni. Sri datang amik kad ni..hehe. hope kamu jalani cuti dengan gembiranya.


=)

NuR said...

.: sri sufi :.
oh sri..
kangen sama kamu.
oh ya.. sgt kena juga dgn diri ni..
kenangan lama patutnya dilupakan. kan sri?

moga diri mu sihat walaupun dikejar dek kesibukan.

:)

Eyna's said...

oh...bg homework ek...
utang dulu yek cikgu...bleh kan....
anak murid yg sorang ni...homework lain ...laju je buat...
kalu h/work bg subjek Tag ni mmg agak lembap skit...heheheh...
jgn mare ek cikgu....

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa