05 June 2009

MARI..... MARI.... MARI KE SINI!

adeh... tak bleh blah title kat atas tu.. MySpace
apepun... nur nak bagi FRIENDSHIP AWARD kat kawan2 blogger. ni sbg tanda terima kasih kepada anda sumer.... muah....muahh!!! MySpace blog nur ni pun dah berusia 5 bulan 2 minggu dan 5 hari.. haha! kalo baby, dah leh ape ek?

ok, takde tag atau syarat yg dikenakan melainkan korang dikehendaki utk menempek award ni kat blog korang. itu saje...






sekian terima kasih.




yang benar,

9 kesan jari:

su said...

maceh2!

cantek sgt & kiutt sungguh award tuh!

~senyum slalu~

NuR said...

.: su :.

sesama kak su....
penerimanya pun kiut jugak..mcm kak su..hehe

harap akak sudi terima ye..

ayaharith said...

akak

tbe2 jari ni ter'right' klik

tercopy

dan terpaste

huhu

mekasih buk~

Afendy @ Ustazkodimero said...

nak aambik ke nak curik nih?

what do think tuan tanah?

haruan tasek said...

terima kaseh. aku baru lagi, tapi aku ambik juga award nie ya

NuR said...

.: ayaharith :.
uiks.. byknyer TER..
hikhik...takpe dik.amik je..


.: afendy@ustazkodimero :.
uiiii..panjang benar nickname ko ni dik..

tak bek curi..doseee!
amik jer.. tuan tanah bermurah hati nih.. hikhik!

selamat datang ke blog nur.



.: haruan tasek :.
baru ke lama ke..sama je..
kalo baru pasni leh ziarah menziarahi.. bawa kuih ke sebalang.. hikhik!

silakan amik haruan tasek..
selamat dtg ke blog nur.

Precious said...

Eh .. boleh amik eh! Mecih!

NuR said...

.: precious :.
boleh...
silakan precious..

Faris Ibrahim said...

Sory nur..
lama tak singgah kat page nur..
Papepun,nnt sy postkan friendship ni k..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa