26 May 2009

MARATHON

balik lewat dari skolah tadi.
ni bkn guru yg rajin..
tapi dikejar dek masa.
tak mo ganggu masa cuti.
lebih baik nur abiskan skit tanda kertas jawapan di skolah.
dan selebihnya.. bawa balik skit ke rumah..

alhamdulillah dah selesaikan 2 kelas.
tinggal lagi 3 kelas..

adeh la....
actually ada kebaikan ajar subjek yg sama.
yg tak beshnyer bila tgk jawapan budak.
alahai....
ni la first time nur rasa nak throw out bila nmpk nombor Crazy Pictures, Images and Photos




yg tunggang langgangnya skrg ni cikgu2 math, science, english.
guru2 lain dah leh goyang kaki...
huhu..surely rasa jealous.. hikhik!
jealous sbb dah abis marking paper je la..
kalo nak disuruh nur ajar subjek diaorg..
huhu.. TAK MAUUUU!


mlm ni lepas maghrib kena start marathon marking paper run Pictures, Images and Photos
sbbnya sok sure busy utk sambutan hari guru peringkat skolah
sib baik tak jadi buat choral speaking
kalo tak, aish....
tak tido nur jadinya.. agagagaga..




7 kesan jari:

Eyna's said...

salam nur...nur ajar subjek apa ek?
banyak kelas tu...smpai 5...

Chekgu BaniHassim said...

relaks la nur..
kan satu hari ade 24 jam...
2 hari dan 48 jam..
3 hari dah 72 jam...
kan??
hehe

relaks...byk mase lagi...

SRISUFI said...

Oh kawan...rupanya kamu pendidik..

SELAMAT HARI GURU ye...belum terlambat lagi.


hurmmmm....best nya...

NuR said...

.: eyna's :.
sis,
sy ajar math. pale pun jadi fenin2 lalat..


.: chekgu banihassim :.
huhu cikgu..
jika diikutkan memang ada masa yg cukup utk tanda..
tapi takkan tak tido?
hikhik...

sbnrnya tak mau ganggu masa cuti yg bakal diganggu.. huhu!


.: srisufi :.
oh..ku kira dikau sudah pun mengetahuinya.
apapun terima kasih kawan...

SRISUFI said...

salam Nur..

kamu baik kah?

heheh..dah nak cuti sekolah dah ni...nanti mesti banyak masa update blog kan..

bEEdLE d' bARd said...

mesti penat kan nak tanda paper2 tu sumer..
dulu masa sekolah, x sabo2 nak dpt paper exam dr cikgu blik..x terpikir pon yg cikgu pon x menang tgn nak tanda cepat2.huhu

NuR said...

.: srisufi :.

salam..
kamek bait..hehe.. tul ke tak tu sufi? huhu. baru je pegang laptop arini. huhu... takpe akan diupdate nanti dlm next entry k..



.: beedle d'bard :.
hehe..
tu la.. bila kita ada di tmpt tu baru tau mcm mana rasanya cikgu2 kita dulu..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa