09 May 2009

ALAHAI PAKWE KU...

cian dgn pakwe nur ni.
org kata dia mcm2..
tak handsome la. ape la..
nur tak kesah pun
dia tetap gagah & handsome di mata nur.
nur cayang sgt sama dia.



maafkan nur ye pakwe..
sbb baru arini ganti wheel cover tu.



maaflah selama ni tak tolong tutup aurat pakwe dgn betul.
tapi esok pakwe akan nmpk sempurna di mata org lain..




before




after




tadi petang nur dah make over pakwe.
dah nmpk bersih dan handsome.
mesti bersemangat nak bawa nur ke sekolah esok kan?
handsome sudah.... hehe!



biar the kids ternganga sok... kuikuikui..
say no more drift to them..
biar the boys tau, teacher diaorg ni sungguh2 cayang sama pakwe



ada ok?
jgn buat hal lagi tau..
dan jgn nakal2 nak kenakan nur pagi2 tu...



6 kesan jari:

nursyahadah said...

SaLam..hehe..syahadah ingat pakwe mane..rupenyer kereta..hehe..so joke..kuikuikui..em jg pakwe lek lok k..=)

NuR said...

.: nursyahadah :.
hikhik..
tu la pakwe akak yg byk berjasa. dari akak di sekolah rendah sampailah skrg. cayang banget!

nursyahadah said...

wahhh sek rendah lg dah ad kereta..mantap..hehe..

Chekgu BaniHassim said...

tkasih sebb puji saya...
hahah

aya harith said...

pakwe yg bulat

kikiki~

NuR said...

.: nursyahadah :.
uih..ni kereta arwah abah. so mmg dr sekolah rendah lg kereta ni berkhidmat sampai la nur dah keje. dulu yg bawanya arwah abah. skrg anak dara abah lak bawa. hehe!


.: chekgu banihassim :.
eh...eh... :)


.: aya harith :.
hikhik.... bulat bujur sumer dia.. dialah pakwe ku.. kuikuikui!

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa