13 March 2009

TAGged BY YAN

dpt tag dari yan dah byk hari since 8 march.. so ni baru ada kesempatan utk menjwb segala soalan.. maklumlah dah cuti :D haa.. yan baca. baca jgn tak baca tau.. hikhik!


10 perkara tentang orang yg TAG nur

1. dia adalah kawan baru nur di alam maya ni..
2. namanya azyan. nickname kat blog ummuhadra
3. berblogging sejak 23 januari 2009.
4. dia baru je dpt beg laptop. haha! emm... aritu bengang giler sbb beg tak siap.. ;) anyway lawa beg yan. jeles akak hikhik!
5. haa.. dia suka tgk posmen.. dpt byk surat ke dik?
6. yan ni kira pangkat adik la dari nur.. umur 22.. jgn kata tua oke..muda menawan lagi tuu..
7. sukakan ketenangan.. yelah dah obses kaler ijau. dik,kain kapan warna ijau takde yee..
8. sib baik nur dah besar.. kalo tak sure dicubitnya pipi ni..
9. anak ke-5
10. seorang yg mesra alam.. hikhik!


10 perkara tentang diri nur

1. makna nama cahaya petunjuk.
2. anak bongsu dari 7 adik beradik.
3. lagi 43 hari akan tibanya ulangtahun kelahiran sy. huhu..makin tua :(
4. minat giler dengan lagu nasyid & lagu yg boleh memotivasikan diri
5. kalo sy buat puisi, maknanya sy tgh bengang, sedih, moody... ;) ada lak mcmtu kan?hehe!
6. sy sukakan bunyi ombak dan melihat luas lautan
7. sy suka xtvt lasak.. teringin nak cuba flying fox, wall climbing.. tapi takde chance lagi setakat ni. huhu.. my dear friend ann, bila nak riding horse kat kajang tuu??
8. love kids.. wish i have kids one day... huhu... calon pun takde, lagi mau citer pasal kids..ape la!
9. teaching is my passion. sy ialah guru yg garang oke.. tu la yg terkeluar dari mulut kanak2 ribena tu..huhu!
10. nak konvo bulan april ni.. yeayyy!!! dpt jumpa kawan2..rindunya kat korang.


next, mangsa TAG seterusnya jatuh kepada
jeng ... jeng ... jeng ...


1. Sirah
2. Ann
3. Wanie
4. Chekgu BaniHassim
5. Tice Su
6. Sufi Idany
7. Tice Hasz

nota kaki: to all yg kena tag ni, jawab ye? jgn lupa tau... :)


oke la. setakat ni dulu. nak tido. sok pagi nak balik kg. cousin nur kawin sok.. dah sampai seru. nur ni tah bila la kan? eventhough i'm still allergic with wedding's stuff, i have to go because she is my cousin. the only cousin yg tak kawin lagi. huhu! sure sok nur akan disoal "nur bila lagi.." sedihnyer... :(

5 kesan jari:

Sirah said...

sabo2...(^_________^)

Sirah said...

ape soalannye...aku xreti la bab2 tag2 ni...

Chekgu BaniHassim said...

erk...
kene tag la pulak...
tak pasan lak...

nnti saya buat...
lepas habis entry pi kedah ngan penang tu ye...
masakla nk jawab tag nih...

yginsaf.com said...

hi cekgu nur ittew.. salamms dr me dikejauhannns..

NuR said...

.:: cikgu BH ::.

okeh. hehe sure leh masak soalan tag sy..


.:: yginsaf.com ::.

hi me... walaupun jauh tapi tetap dekat dlm internet ni..hikhik!

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa