27 January 2009

KISAH SEMALAM

semlm gi pdg besar. plan nak beli sehelai tudung je, alih2 4 helai jadinya. hehe! nak pula, my sis in law borong byk jadi kira harga borong je la. sib baik. kalo tak mana nak cekau duit, dah la gaji tak dpt lagi. huhu... semlm ramai sgt org. cian tgk kanak2 ribena la terutamanya.. kalo kita yg dah besar ni pun tak larat, dgn panasnya lagi diaorg lagi la tak tahan. anak buah nur pun siap buat perangai kat situ.

on the way balik, singgah kat ladang ostrich. selain tu ada ladang rusa dan kuda. tapi ostrich la jadi pilihan kanak2 ni. pengalaman pertama bagi ostrich mkn daun kangkung. tapi cian sgt bila daun kangkung jatuh ke bawah, susah ostrich ni nak amik. hanya gunakan mulut je. terlintas di fikiran, untungnya kita ada tangan. senang nak amik tu amik ni. rasa bersyukur sgt. ALHAMDULILLAH!

tgk.. sy bagi ostrich mkn...


adik pun berani tau

4 kesan jari:

jiwa kaco said...

wah naik keje ni bergaya tudung baru la erk

NuR said...

hehe.. mcm tu la kisahnya atan.

QasehNuryz said...

salam zirah ;)

tak takut ke bg ostrich mkn? ngee...sy takut giler.rasa mcm dia nk patuk tgn ni hehe

NuR said...

hi qaseh..

hehe.. takut gak mula2 tu. dia rentap je daun tu. rasa mcm direntap tgn kita skali..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa