25 January 2009

ESOK RAYA CINA

haha.. ok tak title entry arini??? :p


hari cuti ialah hari utk spend time kat umah dgn family. abg nur balik.. so bermesra-mesraan la dgn anak2 dia. maklumla dah lama tak jumpa. dulu dok dekat, senang la jumpa. sejak terdampar di sini, telefon je la jadi medan perbualan nur dgn anak2 buah yg tercayang.

soalan yg selalu ditanya,
  • "cu ok?"
  • "kitaorg dah hafal nombor fon cu"
  • "nape dok sini?"
  • "mana best dok sana dgn dok sini?"
  • "rindu tak kat SA??"
haha! memangla tak dinafikan rindu kat SA. especially rumah nur.. makanan favourite nur.. apa lagi kalo bkn fried yee mee ala cantonese kat warung kopi(tasik) tu. terbayang pinggannya yg besar, sinki berbentuk belanga; memang lain dari restaurant lain. tapi nak buat mcm mana. rezeki di sini. paling penting nur tenang di sini. selepas tragedi tu, rasa serabut sangat kat SA. kenangan byk di sana. apa lagi kalo dgr siren P. emm.. lagi la teringat tentang dia. dgn peluang keje yg ada, nur nekad hijrah ke sini.

ok.. still berkisahkan tentang dia! bkn rindu. tapi geram! nur geRrrAaaMM...!! luka di hati makin sakit especially kalo dia ada sms. nak je campak handphone ni.. uih.. nur masih waras! tak mudah utk nur campak handphone ni. pemberian abg nur.. kena jaga elok2. cayang my N70 :D ~~ bila la nak abis citer pasal hamba Allah tu ~~

emm..tak sedar dah nak maghrib ni. okla. nur stop di sini dulu.
daaa (^o^)

4 kesan jari:

Sirah said...

bersabarlah sahabatku...DIA sentiasa bersama org2 yg bersabar... (^____^)

Atan said...

sabo yek

Atan said...

sabo erk

NuR said...

*sirah* nur cuba bersabar sedaya yg mungkin.


*atan* luka yg tak nmpk di mata susah nak sembuh atan.. huhu...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa