01 May 2011

Study Mood

sejak masuk kursus ni, blog ni lama terbiar..
kadang update kadang tak.
tapi kebanyakkannya tak update.
kejap je masa tu berlalu.
kursus ni pun akan berakhir kurang dari 30 hari.
alhamdulillah dah melalui masa yang padat,ketat dan mampat.
tension ni tak payah cakap la.
memang ada.
sekarang akan stress untuk exam.
bila dah lama tinggal zaman belajar ni, rasa susah nak ingat topik yg dah dipelajari tu.
sampai satu ketika rasa diri ni macam tak sedia untuk sambung belajar... haha!
tengok pengaruh syaitan masa tu. boleh saja fikir bukan-bukan.

tetiba rasa malas..
adakah pengaruh syaitan juga???




4 kesan jari:

Wanita Mutalib said...

teruskan usaha cikgu :)

NuR si CiKGu RiBeNa said...

>> wanita mutalib:

thanks sista...
muah muah baby Q eyy...

^_^

hans said...

mari sama2 study
saya pun exam pasnih

IMANSHAH said...

eh terasa lak..kita pun pemalas gak

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa