04 November 2010

Saya cuti.. Anda??

salam cuti satu Malaysia

hehe..
berdebu sudah blog ni. kan? aiseh... agak lama nur tak update apa2. sibuk tul nmpk gayanya. ni cuti, baru la ada masa jenguk blog kesayangan. kalo tak, mungkin akan dibiarkan berdebu lagi.

uhuk uhuk!

tgk.. dah batuk. berdebu sgt. ni nak kena upah org utk cuci debu kat sini.. sape nak?

oh ya. sy sedang bercuti 5 hari. cuti yg dinanti oleh sy dan kwn2. cuti tanpa assignment yg menggunung. oh..sgt teruja ok! dpt la sy cover balik cuti2 dolu2.

semlm berkesempatan ke sekolah lama. berjumpa kanak2 ribena. igtkan diaorg tak nmpk nur dtg. tp nmpk juga. pulun la kita ni park keta jauh2. huhu.. trick tak menjadi. mcm2 citer yg diaorg citerkan. yg tak best bila ada anak murid yg kena buang sekolah. emm.. sedih dgr citer ni. yg lain tu pujuk nur dtg minggu depan utk jamuan akhir tahun. huhu mmg tak dpt. dah balik minggu ni, minggu dpn sure tak balik. lagipun nanti raya haji pun tak balik..

aaa..tgk.. raya haji berkemungkinan besar tak balik! cuti sehari je.
beraya la saya di ipoh sana.. hukhuk... lps raya haji baru la cuti sebulan. huhuhu... ada kwn kata, airmata dia akan tumpah di pagi raya haji bila dgr takbir. tp ada kwn yg lain kata, ni la masanya beraya dgn kwn2. lagipun beberapa hari lepas tu boleh dah balik kg. ada betul juga kan..?

cuti lama smpai tak tau nak buat ape.. tp sy nak enjoy cuti lama mcm ni....hehe!



7 kesan jari:

~Cik S~ said...

lama dah tak baca blog nur..:) selamat kembali dan..ehem2..selamat bercuti..;) keep in touch ye

NuR si CiKGu RiBeNa said...



hehe..
itu la. lama dah tak update..
thanks sudi singgah lagi ke sini..
ok.. keep in touch ok..
nur dah add kat fb kan?

Lelaki Ini said...

SY X CUTI!!!!
tp raya haji!!!
cuti2!!!

NuR si CiKGu RiBeNa said...


lelaki ini:

aa...cuti byk hari ke raya haji??

white rose said...

salam nur...
hai...lama tak sembang2 kan...
nur busy dgn kelas, dyla sbuk dgn sekolah...

tambah2 nak akhir tahun ni, buat persiapan majlis anugerah la...

nur sehat?

jangan lupe poskan ketupat palas tau...

NuR si CiKGu RiBeNa said...

white rose:

hi dylla..
tu la..sms pun tak..hehe..
sibuk bebenor la tu kalo gitu jadinya.

raya haji tak balik..mcm mana nak pos ketupat..?huhu!

beautiful_rose said...

hai nur...lame x nampak kan...
blog sudah bertukar wajah ek.
base la studnt bz kan.x pe x dpt balik raya
hbs stdy nanti dok la cuti kt rmh puas2
lepas rindu kt fmly... =)

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa