07 November 2010

Ia berakhir kini

cuti 5 hari telah sampai ke penghujungnya...

ptg ni akan bertolak ke sana..

huhu.. sedih! tapi kena juga balik ke tmpt menimba ilmu. syukur sgt sbb cuti kali ni tanpa assignment, yg mana sy boleh enjoy menikmati cuti ini dgn suka hatinya.

apa yg dirancang tu tak semestinya jadi. takdir melebihi segala. hasrat nak ke sana dan ke sini tak dpt dilunaskan berikutan banjir di Kedah.

takpala..
cuti sekolah ni panjang dan lama.. hehe! perkataan lama tu yg best.. haha! aduhai.. cikgu apakah ini??

;)

msg di inbox penuh dgn ajakan kanak2 ribena utk jamuan akhir tahun. maaf sayang, cikgu tak dapat hadirkan diri minggu depan. ada yg reply mcm ni "teacher jahat!"

huhuu....


p/s: nak beli ice-blended SMALL TOWN.. thanks to cikgu imanshah coz bagitau tmpt ni best!

4 kesan jari:

Sirah@Cyrah said...

i'm in penang rite now...after zohor insya-Allah will go back to my lovely hometown... ^^

anak nelayan said...

asyiknya dapat cuti

imanshah said...

kesian kanak2 ribena, teachernya dah masuk blaja semula lah..

piNky LuCiA said...

adoi.. tak dapat baca ngan baik sebab tak nampak. budak yg pakai baju merah ni lindungkan permandangan aku. huhu

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa