07 September 2010

Raya Kian Menjelang


tak baper hari saje lagi kita akan beraya..
tapi nape ek..
dah besar2 ni tak rasa sgt nak raya.
tambah2 pula bagi nur dan kawan sekelas lagi la rasa tak best
allowance tak masuk lagi
emm.. masuk angin keluar asap la jwbnya

kekadang terfikir juga
mcm mana kalo classmates yg dah kawin tu
especially yg lelaki..
mesti nak kena pakai duit byk kan..
rata2 diaorg tu dah ada anak..

bak kata kawan nur..
"putus cinta pun tak rasa sgt sakit sgt. tunggu allowance lagi menyakitkan!"
ada benarnya..

oh ya...
tahun ni kad raya yg tradisional tu
tak dpt langsung!
uwaaa....
see.. how technology killed the traditional things..
tapi
dapat kad raya kat blog..


cumel kan?
si khawlah umneeya yg bagi
lama sgt tak gi blog mama dia..
tgk2 dah besar si cumel ni

thanks ye sayang..
huhu.. cumel sgt.
teringin nak ada baby..

haip..!! fokus belajar..



4 kesan jari:

GRuNGe said...

Bila nak kasi bro kad raya tradisional ni Nur. Bluwek.

NuR said...

Grunge:

nak kad ek?
aa.. apa kata amik gamba raya dulu..
pakai baju kaler sama..
pastu nur kasi kad raya ye..

seroja jingga said...

selamat hari raya nur..
mohon maaf semua kesalahan ye..
moga lebaran memebri kegembiraan untuk nur dan orng2 tersayang

Abd Razak said...

Salam..

Seiring datangnya Syawal yang mulia..
Dengan segala kerendahan hati..
Izinkan saya memohon maaf silap dan salah..
Atas segala kata bicara yang kurang berkenan di hati..
Moga tiada tersisa khilaf dosa...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa