07 March 2010

Kononnya pandai... Budget bagus...

kutuk diri sendiri..

kononnya mlm ni nak tukar layout blog. tanye cik zara kite tu.. dia kata hati2 dgn widget. dgn hati gumbiranya tanpa fikir hasilnya terus la nekad nak tukar layout. tapi sib baik juga zara igtkan utk backup.. fuh.. selamat! kalo tak, emm abis la. sebabnya.. haaa! dah tukar tapi tak jadi. adjust sana sini tapi nmpk cacat je blog ni.. so dgn keterpaksaan ubah balik ke layout asal. pasni tak mau ubah dah layout..huhuhu.. mcm serik je bunyinya.. memang serik pun!! nak tukar tapi tak pandai. ada sape leh ajarkan??

ok merepek...

tgk rajalawak finale tadi. tahniah pada kump.kecik. igtkan idlan pon pon leh menang. rupanya rezeki berpihak pd org negeri asal yg famous dgn tagline asal dari kampung. esok sah kanak2 ribena akan buat aksi yg dilihat mlm ni dlm kelas. tah2 dok nyanyi lagu idlan chebibi pon pon.. agak2 bunyi mcm tu tadi..hehe!

mcm pernah terjadi... muka serius giler masuk kelas.. tanye la khabar kanak2 ribena tu.. dah english class.. kena la tanye HOW ARE YOU?.. then diaorg kata WE ARE FINE. leh lak salah sorang dari bebudak tu tanye ala2 abg kassim pon pon tanye khabar.. Hawayu?.. terus muka tak jadi serius... then bila time explanation... diaorg suka kata OOOOO....macam tu.. then ada la pak lawak dlm kelas 5B ni akan ada Ooo oo oo jeng ooo oo oo jeng.. aish... menguji kesabaran!


dah nama pun kanak2 ribena, cepat tul mengikut aksi dlm tv. cikgu ribena ni kena sabaaaar je laaa... (*-^)

Teacher Pictures, Images and Photos

note pendek si merah jambu:
moga diberi kesihatan yg baik esok.. amiin!


9 kesan jari:

FarHa said...

salamm mis...

sy selalu je tukar layout..so far tak plak masalah wiget nih..hemm rty bukak this page www.btemplates.com dlm nih byk templete cantek n tak masih mengekalkan wiget2 asal kite...try laa...tp kalo serik baik jgn hehe nanti tension tak pasal hehehe

white rose said...

xminat laa raja lawak kali ni...xde yg besh...sumenye mengarut je...yg besh tengok johan & zizan je...hahaha

Billet-DOux said...

huhu.. biasaler tu dugaan.. hik2..

maiyah said...

x tgk pun raja lawak tu
nur letak background je kat page element add gadget.. copy paste kat situ je x kacau templates pun

gugel le free background

siv said...

akak just nak tukar layout kan?
try search scrappin blogs atau thecutestblogontheblock.
nty copy code je.
paste kat widget.

tp kalau tukar template leceh.
;p

ber_u_wang said...

sabar banyak banyak cik gu

Diarihatiku1976 said...

ee akak lagi tak minat.. sbb alex tak menang., ahaksss

mamai said...

adakalanya cikgu pun kena belajar jugakan

hans said...

hahahah
budak2 sekarang senang terpengaruh
tapi lagu abang kassim tu memang lawak

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa