24 December 2009

PanTuN taKdE IdEa


awan putih langit biru
lagi 7 hari dah tahun baru

cik jah cun jalan dgn si dia
nak update tapi takde idea

hehehehe..


jom layan lagu ni




nota pendek si merah jambu:
suka dengar lagu ni
tahun bila ek lagu ni kuar?
yg pasti nur masih kecik masa tu



16 kesan jari:

mamai said...

tak suka tahun baru

miSs s!v said...

err...
sy kene beli ke pantun neh?

anaklaut said...

salam...nur,


nape x de idea? ala nur ni.. wat puisi untk saya la..satu

ber_uwang said...

mari berlari dlm guni
jalan jalan singgah sini

patungcendana said...

hahaha....ok apa pantun takde idea tu...

re:...kat kuantan pun jarang ada theatre...nak tengok kena pergi KL...leceh kan?

nursarah87 said...

ai,

takda idea jugak la nak pantun bagai..

maiyah said...

dah nk msuk tahun baru.. alhamdulillah masih berkesempatan hngga ke hari ini

hisham said...

nur..xleh tgk la clip ni..ade kuar .." an error occurred, pls try again later.."

Shaz Naz said...

sorry lama tak singgah blog nur, bz cket..1st time la dgr lagu ni..huhu

NuR said...

[.: mamai :.]
sebab kena keje kan?
hehe..
sabar je la bro
;)



[.: miss siv :.]
aaa..beli beli..
wajibulghunnah..
hikhik!

NuR said...

[.: anaklaut :.]
disebabkan kebuntuan dari segi idea
aa..merepek sudah ayat.
puisi?
sy tak pandai buat



[.: ber_uwang :.]
dah dpt hadiah ke lari dlm guni tu?
;)

NuR said...

[.: patungcendana :.]
haha sis..
mcm kurang rasa je pantun tu

sis direct la teater kat kuantan..
nur direct kat sini..
amacam.. hehe

NuR said...

[.: nursarah87 :.]
aiii..
hehe..takpe
syair pun ok..
hehe



[.: maiyah :.]
alhamdulillah..
bersyukur masih bernafas di sini.

NuR said...

[.: hisham :.]
aa..cuba lagi sham
ni dah update skit
layan ye..
;)



[.: shaz naz :.]
takpe..
yeke..ni lagu lama
time tu pun nur kecik lagi..
mengimbau kenangan lama..
haha..

d_pocoyo said...

jom jejalan...manyak aaa idea nti...

piNky LuCiA said...

ade jugak macam ni ye nur.. hehehehe

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa