10 November 2009

SUKA HATI DALAM SUSAH HATI

oh.. tajuk apekah itu..

hehe..
takpelah. abaikan.

sebenarnya, nur suka hati ni.
sbb rasa merdeka sudah!
akhirnya siang tadi, dah siap proses marking paper dan penyerahan markah.
syukur alhamdulillah.. * tiru gaya iklan bio-aura *

tapi susah hati juga
memandangkan prestasi kanak2 ribena 4 bijak, 4 diamond dan 4 ekonomi agak merudum.
kanak2 ribena darjah 3 ok.. memberangsangkan.
ramai dpt A.
nur kena cari hadiah ni..
dah janji, kena la tepati..

huhu.. meeting ahad ni.
agak jenuh utk nur memberikan sebab.
emm..nur dah siapkan analisis petang tadi.
akan nur bentangkan nanti
ape nak jadi, ape nak dikata, apa nak ditekan dan apa nak dikutuk
nur menerima segalanya....
dah cuba yg terbaik utk mendidik

mlm ni nur mempunyai masa yg agak mewah utk ziarah blog kawan2
selalunya jadi silent reader aje

kawan2...
nur akan terjah blog anda ini mlm...
hikhik..
sape2 nak ym, jom la....
;)

11 kesan jari:

sI tEDI said...

aduhai kanak2 ribena.. InsyaAllah cuba sehingga berjaya

ladymiaka86 said...

knp eyh kanak2 ribena tu jatuh merudum.. alahai.. ciannyer dia..
takpe2.. gambatte kudasai cik nur!

NuR said...

.: si tedi :.

itula cik tedi
agak frust juga dgn prestasi diaorg
huhu

NuR said...

.: ladymiaka86 :.

salam ladymiaka..

tu yg fikir dr petang td
mungkin tough pada soalan kertas 1
kertas 2 yg nur buat tu agak senang juga.

mamai said...

murid-murid semua cikgu dah nak merayau kerja sekolah dah buat tak...heheheh baik bersiap

ber_uwang said...

semoga cik gu ceria selalu ye...

NuR said...

.: mamai :.

haha..
papa ribena ni dah siapkan homework ke?

paTonG kerTaS said...

akak online lg tak?
td org pi lib..
;p

al said...

salam....nur,


oooo dah merdeka la ni, al masih ada lagi science year 5 yg lum..
esok abislah tu..:)

selalunya mesyuarat membicangkan prestasi keseluruhan, namun jangan terlalu takut nur ya.

al tahu nur dah wat yg terbaik ..

kawie2020 said...

hehehehe... best nyer jd cikgu... main ngan budak2 lagi...

Saliza said...

Nur,

Suka hati, susah hati dan sakit hati tu biasa sgt dah dlm menanda kertas jawapan kanak2 ribena...Itu yg mewarnai dunia seorang guru

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa