26 November 2009

SABAR DI PAGI SEBELUM RAYA HAJI


arini dunia blog pun senyap la skit dr biasa.. mesti dah ramai balik kg.. tinggallah nur dok belek2 blog ni.. gi blog sana. gi blog sini. jadi acik cleaner jap, bersihkan sawang. hehe.. nanti bagi upah ye?? takpe 3x .. balik kg dulu, sok nur pula yg balik. hikhik!

kat pasar tadi punye la ramai org. nak parking pun amik masa berpuluh minit. huhu.. yg nur geram tu sorang pakcik ni...ok,kalo dikira leh panggil pangkat abg tapi tak kira gak. nur nak menjadikan diri dia tua. geram nih. dia dah pun buh barang dlm keta. anak bini sumer dah masuk. kita dah bagi signal ni. leh lak dia siap hisap rokok sambil berdiri di blkg keta dia, goyang2kan badan sambil dgr lagu yg datang dari pasaraya tu..

then sambil tu dok try2 kopiah baru dia tu. adeh la.. sabar jela nur yg kat dlm keta ni. kalo tak fikir arini puasa..emm...dah karate-do pakcik tak tua tu.. tahula awk dah parking dulu tapi tolong la concern dgn keadaan yg sesak mcm ni. kalo nak try dlm 5 minit takpe gak.. ni mkn masa lama. sib baik tak buat pertandingan hon keta sape paling kuat.. hikhik!

sabar...

sabar...


7 kesan jari:

Hisham said...

slam cikgu...driver tksi tu dgr lgu ape ek...
tp kalo wat pertndingan hon keta paling kuat ..i nk msuk..sbb keta i byk hon..dpn ,ats ,bwh,blkang sume ade hon keta i tu..

slmt hri ry qurbqn..kalo ade lmbu lari tkt kna ikat n smbelih...biar i yg kejar smpai dpt..n smpsi lmbu tu pnat..wasalam

LORD ZARA 札拉 said...

alahai~
sabar je la ya syg?

insan pendidik said...

salam NuR,

Nasib baik NuR tak karate pakcik tu. Nanti dia masuk spital lak. Esok nk raye pulak tu. Bersabarlah yea. Sabar tu separuh drp iman.

p/s kalau IP lak rase macam nk langgar je org cam tu haha

Saliza said...

Nur,
pegi pasar beli daging ke?
selamat hari raya korban..

maiyah said...

bygkan kalo buat pertandingan hon tu mau gamat dibuatnya

sI tEDI said...

hari ni g pasar pun asik tekan hon jek.. sbbnya ada org parking sesuka hati halang org lain!!

joegrimjow said...

esok raya
tu pasal ujian bnyak

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa