18 September 2009

KAD RAYA VIRTUAL (4)

hari sebelum menjelangnya hari raya...
ada sehari lagi utk kita berpuasa
rasa sunyi pula.. ramai kawan2 dah blk kg..
walaupun masih dgr lagu di blog kawan2, tapi terasa sunyinya...
tinggal lah saya di ruang udara maya ini berjalan-jalan keseorangan...
jalan guna jari yg cumel menekan keyboard.. hikhik!
oh.. saya perlu update kad raya yg diberi oleh kawan2..


kad pertama datangnya dari anaklaut
maaf lmbt pamerkan di sini
semoga kamu selamat tiba ke destinasi sahabat..
=)



kad kedua pula datangnya dari cinta lea exora
nur suka nickname kamu..

thanks for the card..!



kad ketiga datangnya dari cik tedi kite..
gumbira sungguh hati saya
menerima kad dari kamu

makasih yaa =)

dak utih dah sihat?



seterusnya..
haa..ni dpt duit raya..
bkn kad raya
disebabkan umur kira leh jadi kepada kakak si zubair ni
maka.. nur pilih duit raya ni..
hikhik!


setakat tu je buat mlm ni..
if ada lagi nur akan update ye...
nak sambung blogwalking..

Smileys

9 kesan jari:

bEEdLE d' bARd said...

kak, sy nak amek kad raya akak tu..tp xbleh right clik ar kat blog akak..huhu..

xbaek sunyi2 tau..

NuR said...

.: beedle d'bard :.

bard..
click je kat atas imej kad raya akak tu..
leh save kat situ..

ustazah dyLLa said...

salam nur...1st tym ustzah komen ni...nti nur amik kad raya kt blog ustzah ek...slmt hari raya...maafzahirbatin...

maiyah said...

Salam lebaran.. akak pun sama jejalan umah owang ni kosong jer :D

anaklaut said...

salam..nur

thanks...

NuR said...

.: ustazah dylla :.
salam ustazah..
hehe..takpe,pasni tak jadi first time dah..
ok..nur dah amik.nanti nur tempek di sini...
selamat hari raya..
maaf zahir dan batin
=)

NuR said...

.: maiyah :.
salam lebaran kak
hehe..
tu la..kita lak yg jadi peronda blogspot ek..
=)

NuR said...

.: anaklaut :.
salam al
sesama...

mamai said...

selamt hari raya...wah meriah raya banyak dapat kad raya yer

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa