03 August 2009

AWARD TUKANG KATA

assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh

bahawasanya sy, NUR ingin memberikan award tukang kata yg top meletop kepada 10 org yg akan ditaip di bawah. sy amat berterima kasih kepada anda yg sudi memberikan komen yg tak putus di blog sy.. walaupun tidak beratusan tetapi sy amat hargai kesudian anda utk menaip huruf2 yg ada di papan kekunci komputer/laptop anda itu.

formal lak kan ayat di atas tu?

oklah.. hanya 10 org aje sbb nur dah terformat 10 org.. 10 org tu je yg nur tahu gerangannya... yg lain jgn kecik hati tau.. nanti bulan depan kita tgk sape terpilih lagi dlm top 10 tu..




mereka terdiri daripada:
  1. cikgu anaklaut
  2. bro mamai
  3. incik grunge
  4. sis eyna
  5. beedle d'bard
  6. kak idalara
  7. aya harith
  8. ummumishkah
  9. << tedi >>
  10. cikgu imanshah

sudilah kiranya nama2 yg disebut di atas menerima award yg tidak seberapa ini..



dan tempek lah di blog anda ye!

25 kesan jari:

mamai said...

aduh terharunya dapat award nie...tak sempat nak siapkan teks ucapan macam kat dalam tv tu...

p/s agensi pencarian telah dibuka..sila daftar nama dan butir pribadi untuk memudahkan urusan kerajaan hehehehehehe

NuR said...

.: mamai :.

hehe..
takpe bro
nanti kita buat sidang akhbar..


p/s: buh nama nur dulu ye bro.. lalala!

mamai said...

cikgu sila jawab soalan di bawah hehehe...

peserta pertama seorang jurutera kapal terbang swasta di KB hehehehe...lupa cuma bekerja saja di sana

peserta kedua kedua seorang usahawan jalur lebar di bandar bersejarah

peserta ketiga seorang guru sekolah

peserta keempat seeorang auditor syarikat swasta

peserta kelima seorang jurujual

sila pilih jawapan dengan tepat ahaks

Eyna's said...

Wah...ada award lah...
mekacih2...Nur...
buat susah2 jek...but...i like...heheh


Lpas ni ...akk kutip award ni dan tampal kat umah ek...

Tg tag dulu tu...hutang dulu ek... nak buat soalan peksa bebudak dulu...

Ok...Papai...salam...

anaklaut said...

salam....nur,

anaklaut pun sama, sangat2 terharu mendapat award daripada nur.

tq..so much..


p/s: hutang tag masih ada..nanti al siapkan nanti..hehhe..tak lupa nur.

p/s: anaklaut dah tampal award yg nur bagi dlm blog anaklaut.

aya harith said...

kasih mu diterima dengan sepenuh ati wahai kak nur....


kak nur yang..



















comey..

uhuhu [kn puji sbb dapat award].haha

NuR said...

.: mamai :.

aik bro..
kata ada seorang
ni sampai lima...

huhu..
bro ada klu tak?
susah la..

;)

NuR said...

.: eyna :.

sis..
hehe.. sesama..
thanks sudi bagi comment dan lawat rumah nur ni..

ok.. takpe lmbt jwb tapi kena jwb gak tau..
uiks.. nur baru teringat bila akak sebut pasal test kanak2 ribena ni..
huhu..leh nur lupa psl ni.

NuR said...

.: anaklaut :.

salam anaklaut

ala cikgu..
hanya sekadar award aje..
tanda terima kasih atas support cikgu dan kwn2 blogger lain pd nur..

p/s: lmbt jwb takpe tapi kena jwb gak tau.. kalo tak jwb nanti kena babab! hehe...

NuR said...

.: aya harith :.

alhamdulillah..
sib baik ada org yg menerima kasih ku..
hikhik!
tetiba lak kan ayat cenggitu..
tah ape2 nur ni..

ok aya yg


















cute tp bucuk!
=D

Eyna's said...

Salam...
just nak bgtau...
akk dah amik & tempek award nur kat umah akk...
hehehe

Mekacih again...

mamai said...

cikgu memang ada lima tapi jawapan hanya ada satu hehehehe clue dah ada kat situ

NuR said...

.: eyna :.

salam kak..
hehe.. beshnyer..

NuR said...

.: mamai :.

cenggitu ke bro?
4 lagi tu rekaan ke?
tapi susah juga soalan ni..
baper markah?
klu tak jelas..
tak dpt tangkap..

ke nur yg lemah dari aspek pemahaman?
agagagaga.. kena amik paper pemahaman upsr ni

anaklaut said...

salam...nur,

terima kasih singgah memberi 2 ulasan dalam entri anaklaut hari ni..

terima kasih nur,

nak lukis gambar nur, boleh.:)))

baginda® said...

yaay... hr ni sy pun nak jadi tukang kata...

ummumishkah said...

terima kasih nur atas ingatan! :)

imanshah said...

tenkiu2...award je??wang tunai takder??

<< s| tED| >> said...

alahai.. dapat award ke? macam mamai juga.. x senpat nak buatteks..

terima kasih nur..

NuR said...

.: anaklaut :.

haa..
sy tunggu lukisan itu.

hikhik!

NuR said...

.: baginda :.

salam..
slmt dtg ke blog nur..
anda boleh jadi tukang kata di sini..
sgt dialu-alukan
=)

NuR said...

.: ummumishkah :.

sesama kak..
=)

NuR said...

.: imanshah :.

award je cikgu..
huhu....

NuR said...

.: tedi :.

hehe..
ni kira teks ucapan dah la tedi..
sidang akhbar je belum ni..

sesama tedi
=)

anaklaut said...

salam....nur,


anaklaut rasa sungguh terharu dapat award ni...terima kasih pada nur yang sudi bagi pada anaklaut..:)

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa