11 June 2009

ADEGAN PaNjAt-pAnJaT

*pesanan penaja : sila baca title ala2 baca tajuk dlm citer doraemon*

2 hari lepas...
nur terkunci dlm bilik sorang2..nangih


hari ini...
kisah yg sama terjadi lagi
kali ini mangsanya adalah anak2 buah nur -yanah, cun & esha -
mula la adegan panjat2... gelakguling

rasakan penangan terkunci dlm bilik..
aritu bilik depan
skrg bilik tengah pulak
lepas ni tak tau la bilik mana
nantikan episod seterusnya
kalo ada la..
minta2 takde dah
ampuuunn... sembah



14 kesan jari:

haruan tasek said...

akan datang semua bilik terkunci..ha..ha

aya harith said...

kak nur

cabut je sumer pintu kat umah tu

atas langkah2 keselamatan

NuR said...

.: haruan tasek .:
akan datang, mangsanya ialah haruan tasek.. kuikuikui!



.: aya harith .:
cabut sumer?
uiks..lagi bahaya aya..
kang nak salin baju camne kalo cabut sumer?
emmm gi umah aya la.. :)

NuH@ said...

hahaha.. lawak nye.. selamat mase kite dtg x jadi apa2..

NuR said...

.: NuH@ :.
hehe..
suratan takdir tak menyebelahi kamu wahai nuha... harapnya takla jadi lagi.. bila nak update blog ni kakak? cu dok tunggu ni.. =)

FdausAmad said...

apa adengan panjat panjat ni weh?

Gua nk ajak lu ngan kwn2 lu dtg kenduri kt blog gua..dapat FOLLOW baca doa skali lagi bagus kasik berkat..doa omputih pun xpa..

anaklaut said...

uiks..kesiannya...

ilina said...

awat lagu tu...masalah apa pada pintu tu...kalau tok yg terkunci cmna/ x kan nak panjat jugak kut?..ish2 jangan la..

NuR said...

.: FdausAmad .:
huhu...
time kecemasan fdaus..
orait.
wah beshnyer dpt jemputan ni..
hari2 ada kenduri ka?
=)


.: anaklaut .:

huhu..
cian pd yg membaca cian lagi pd yg penah terkunci ni..
hikhik..
selamat datang wahai anaklaut


.: ilina .:

tu la..mak kata sib baik tak kena time mak ada dlm bilik.
kalo tak mcm mana mak nak panjat..
ni pun kami dah fobia nak tutup pintu bilik..
sis, cu bagitau emel kat msg phone..

Arra JaSmY said...

Haha..ciannye nur..
Tu lah main panjat2 lagi..ahaks---tetibew'
nur....ara sukew lagu nih...sedap bangat deh...ahaks.
Moga2 tak terkunci lagi eh pas nih...=p

Rashid said...

salam nur

Sediakan payung awal-awal k.. beringat-ingat. hehe

tak dapat nak gambarkan nur panjat-panjat..

NuR said...

.: arra jasmy :.
hikhik
seronok gak main panjat2..
walaupun ada gaya nak tersungkur...
oh ye ke? mmg sedap lagu ni..
amiin..minta2 la mcm tu..


.: rashid :.
salam cikgu..
selamat datang..
haha..ala2 superwoman mcm gitu la gayanya keluar ikut tingkap..
hikhik..

en_me said...

rajinnnyerr buat tag ghitewww.. ehehe, salammm

NuR said...

.: en_me :.
hikhik en_me..
dah org bagi en_me, nur buat je..
salam perkenalan en_me..

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa