03 April 2009

WELCOME APRIL

slps 2 hari dlm bln april, nur masih takde idea nak update ape kat blog kesayangan nur ni. emm.... satunya, agak frust dgn comment box yg baru nur install. mcm tak user-friendly pun ada. mcm susah skit org nak comment. emm... ada sesape tau nak buang benda ni..?? one more, nape arini buka blog, background image tu tak appear.. aduh...!

APRIL yg ku nantikan ...
  • umurku makin tua di bulan ini...huhuu!
  • convo!!

2 kesan jari:

Sufi Idany said...

Happy birthday in advance Nur.... semoga terus di rahmati...semoga apa yang di impikan menjadi kenyataan untuk nur....

Konvo apa Nur ?

NuR said...

.: sufi idany :.
huhu..akak la org pertama wish kat nur. thanks akak! insyaAllah, mudah-mudahan doa akak dimakbulkan. Aminnn! konvo utk bachelor sy kak. org lain dah konvo cuma university sy je lmbt skit.... insyaAllah, doakan konvo pd 20hb ni berjalan dgn lancar...

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa