24 March 2009

HUTANG TAG

nur ada berhutang dgn 2 org sahabat utk jwb tag yg dipulangkan kembali pada nur.. huhu..
ok sirah and ann.. i just answer 10 things about you guys ok. pasal diri nur ni just check my previous entry. ada ok? hikhik!


~~~~~
10 things about ANN
~~~~~
  1. kitaorang dari pekan yg sama iaitu KULIM. oppss... dah jadi bandar Kulim.
  2. kenal kat annexe stadium. masa tu kelas masih kat sana. sadis bila dikenang keadaan kelas itu... banjir! haa that time la nmpk farid kamil gi kelas..haha! that was 3 and half years ago. huhu..lama dahh
  3. partner in crime.. haha! dtg ke kelas dan balik bersama-sama. ke mana aje berdua. di mana ada nur di situ ada ann. di mana ada ann di situ ada nur. especially masa kitaorg join teater.
  4. kitaorg selalu cari tempat mkn. huhu.... before nur terdampar di sini kitaorg suka lepak kat burger king section 13 with khid and vic.
  5. perjalanan kisah hidup kami hampir serupa. tak sama tapi hampir...!
  6. pemilik kepada WLG berwarna silver. lawa sport rim.. huhu..jeles i! takpe, i will put new sport rim to my PCX. haha!
  7. selalu nyanyi lagu dangdut "asyik" dlm keta.
  8. peminat kumpulan McFly and fanatic fan to TOM
  9. bila nmpk traffic light kitaorg suka buat aksi mcm kena amik gambar.. konon2 ada kamera kat traffic light bagi mengesan sape yg langgar lampu merah.
  10. teman time sedih, gembira, geram. thanks bagi semangat kat nur aritu.

~~~~~
10 things about SIRAH
~~~~~
  1. emm tak pasti start dari mana kitaorg mula rapat. rasanya it goes naturally..
  2. sebaya dgn nur. ko muda bulan je dari aku ok...! jgn dok gatal panggil akak lak ye!
  3. orgnya suka senyum.. kalo time dia masam muka tu jgnla gi tegur. biar dia cool dulu.
  4. rajin bercerita. kira peramah la orgnya.
  5. kalo ke kelas dia mesti tak lupa bawa handkerchief.
  6. pandai snap gambar. ada seni si sirah ni. lawa giler dowh gamba yg ko snap!
  7. kami suka spend time kat tasik Shah Alam mkn abc.
  8. dia slalu kata nervous before presentation tapi actually dia leh buat.
  9. dlm kelas dia prefer dok depan..
  10. adakalanya dia ni berani utk gi tmpt2 baru sorang2. especially s'pore. don't try this at home. ko tau tak kawan2 ko ni risaukan ko dulu..
tamat...!

p/s: haa...sis idany, hasz and cikgu BH..mana hutang tag? jgn lupa ye.. ;)

4 kesan jari:

Sirah said...

baik boss!!!hehehe...tp xjanji xbuat lg (bab gi jalan2 sorang2 tu..)hehehe

myopicponderings said...

Hahaaaa...ape la kak d, malu la cek, hehehe
Em...memang, kat mana ada kak d, kat situ la cek. Rindu la pulak masa dulu.
Tak ada kak d takda mood nak pi burger king, huhuhu

Kak d, ok ke?
Sebab weekend dulu kak d agak senyap, jadi orang risau jugak.
Kenapa semalam? apa jadi?

Chekgu BaniHassim said...

byk ek cite nk kene citer ttg diri...
10 + 10 tak ke 20??
byk tu...huhu

NuR said...

SIRAH
huhu..ko ni tak serik ye?


MYOPICPINDERINGS
nanti i turun sana, kita gi nak?hehe!

CHEKGU BANIHASSIM
huhu.. awat cikgu? nak discount ekk??

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa